Zeleni ruževi, Rihannine novotarije i ženstvena rumenila: 5 najljepših make up kolekcija sezone

Foto: Guerlain, MAC, Instagram, Lancome, YSL

JESEN i zima su najbolja godišnja doba za isprobavanje vrućih make up trendova! Koža nam se ne znoji, šminka ne briše s lica, a sa šljokicama ne izgledamo vulgarno već kao da smo u pravom party raspoloženju.

Nadolazeći tulumi dozvoljavaju nam da isprobamo najluđe trenove poput zelenih ili narančastih ruževa za usne, žutih sjenila te upečatljivih rumenila. To znaju i slavne kozmetičke kuće koje su ove godine odlučile odigrati zanimljivu igru. Naime, uz klasične boje sjenila za hladnije dane u svim nijansama smeđe, svaki se brand ponudio dodati još barem jednu šokantnu novost koja će nam ovu sezonu učiniti nezaboravnom.

Donosimo pregled najboljih make up kolekcija sezone:

1. Guerlain "Violette de Madame"

Brand Guerlain oduševio nas je ovom superženstvenom kolekcijom s motivom čipkastog vela. Guerlain za zimu predlaže igranje s tirkiznom, ružičastom i ljubičastom bojom na očima, a apsolutni hit kolekcije je predivno rumenilo u 4 nijanse. Želite li isprobati nešto novo, umjesto klasične crne, ove zime nosite ljubičastu olovku za oči.

2. RiRi for MAC

Sve što seksi Rihanna dodirne, iste sekunde pretvara se u zlato, a to se odnosi i na njezinu suradnju s brandom MAC. Rihannini proizvodi u hipu nestaju s polica MAC-ovih dućana, a sretnice koje su imale priliku ugrabiti komade iz posljednje, jesenske kolekcije, ove sezone uživat će u sjenilima u bojama lišća, brončanim rumenilima i seksi tamnim bojama za usne. Cure koje obožavaju make up novotarije, sigurno će isprobati Rihannin narančasti ruž za usne.

3. Lancome

Popularni francuski brand diči se svojom vrhunskom kvalitetom i postojanim teksturama, a za "party sezonu" predlaže crvene, ružičaste i bordo ruževe. Prekrasne kutijice izazvat će zavist kad ih na tulumima izvadite iz torbice, a želite li isprobati nešto novo - odaberite rumenilo sa zlatnim česticama.

 4. Dolce&Gabbana

Dečki iz dvojca Dolce&Gabbana ove su sezone razveselili svoje obožavateljice glamuroznom kolekcijom inspiriranom draguljima sa Sicilije. Raskošne boje poput zlatno-žute, ljubičaste i crvene, podići će i najjednostavnije kombinacije, a osjećate li se odvažno - isprobajte plavi ili zeleni ruž za usne!

5. YSL

Zvijezde nove kolekcije kozmetičkog branda YSL su svijetloplava i neonski zelena boja. Brand predlaže klasike poput sjenila boje kave, tamnocrvenog i mocca laka, nježnih rumenila i crvenih usana, a za odvažne djevojke pripremili su šokantno neonsko sjenilo te svijetloplavi lak za nokte.