Želi li joj nešto reć? Harry Styles izveo Kendall na spoj u gay bar!

Foto: JLP

I dok cijeli svijet još uvijek nagađa jesu li ovo dvoje popularnih klinaca zajedno ili ne, čini se da oni ne mare za ostatak svijeta.

Harry Styles i Kendall Jenner ovog su vikenda ponovno uhvaćeni na spoju, što bi bilo potpuno normalno za mladi zaljubljeni par na početku, no zanimljivo je mjesto spoja, koje je navodno odabrao Harry. Naime, mladi pjevač svoju je djevojku izveo, u ni manje ni više, nego gay bar "Hell's Kitchen's Therapy" u New Yorku, na tematsku večer. Prema pisanju US Weeklyja, Harry je tamo česti gost, a iako par nije zaplesao na podiju, nepoznat izvor otkrio je kako su se cijelo vrijeme držali za ruke, a bar su napustili kada je zasvirala pjesma Harryjevog benda One Direction "What Makes You Beautiful" pa ga je bilo strah da ga ne prepoznaju.
 
No, čini se kako Harry zna usrećiti svoje djevojke, jer šuška se kako je mlađa Kardashianka zaljubljena preko ušiju te da nikada nije bila sretnija. Kad bolje razmislimo, možda je ona predložila mjesto izlaska, gdje nema stampeda Harryjevih obožavateljica?