Prvi spoj? Ovo su pitanja koja će ga natjerati da te pozove i na drugi!

Prvi spoj? Ovo su pitanja koja će ga natjerati da te pozove i na drugi!

Foto:  Screenshot Youtube

NEUGODNA tišina najgori je neprijatelj svakog prvog spoja. Ponekad čak i nije stvar u tome da nemamo o čemu pričati, nego se jednostavno ne znamo snaći u stresnoj situaciji. Uz ova pitanja će razgovor ići puno lakše, a i natjerat će ga da te pozove na drugi spoj.
 
Koje su tvoje strasti?
 
Ne moraš ga tako formulirati, ali shvaćaš o čemu je riječ. Čak i ako kaže da nema nekih posebnih strasti, pitaj ga čime se bavio u djetinjstvu. Muškarci se obožavaju hvaliti vlastitim talentima, a ovo ti pitanje daje priliku i da dobiješ uvid u to kakva je osoba.

Po čemu bi volio da te ljudi pamte?
 
Pitanje koje će mu sigurno staviti osmjeh na lice, jer ga tjera da razmišlja o svojim dobrim kvalitetama. Početi će nabrajati pozitivne stvari koje trenutno radi ili koje je prije radio, a ti ćeš samo morati upijati ono što govori. Na kraju odgovora ćeš znati kakve ima želje i koji su mu snovi, a on će se osjećati dobro jer je pričao o sebi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što najviše voliš na ženi?
 
Od ovog bi se pitanja mogao malo zacrvenjeti, pa ga čuvaj za trenutak kada ste već dovoljno opušteni. Ako se opire, preuzmi inicijativu i prva reci što se tebi sviđa na muškarcima. Pronađi nešto što ti se sviđa na njemu, i vrlo brzo ćete uploviti u jako seksi razgovor.
 
Kad bi mogao raditi bilo što, što bi to bilo?
 
Ovo je idealno pitanje da vidiš kakav je u dubini duše. Ako ti odgovori neiskreno i s ciljem da te što prije odvuče u krevet, to ćeš vrlo lako uočiti, a ako tijekom odgovora na njemu vidiš sanjivi pogled, znat ćeš da je iskren. Što god ti odgovorio pomoći će ti da vidiš je li avanturist, romantična duša ili pohlepni tip s kojim se ne vidiš.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara