Zvijezde koje nikad nisu stale pred oltar, a vjerojatno ni neće!

Foto: GQ, Flare, Elle, Screenshot YouTube, Press Foto, Harper's Bazaar

SVIJET showbiznisa pun je zvijezda koje stalno ulijeću u nove brakove, no ove cure i dečki odlučili su kako im više godi sloboda.


Pogledajte koje sve zvijezde ne vjeruju u brak:

Oprah

Slavna TV voditeljica već je 28 godina u vezi sa Stedmanom Grahamom, no par se ne namjerava vjenčati, prenosi Become Gorgeous. Godinama se šuška kako je Stedman samo paravan za Oprah koja je zapravo lezbijka, no taj trač nikad nije potvrđen. "Želim ti napraviti obrok kad ti želim napraviti obrok. Ne želim da bude moja obveza napraviti ti obrok.", objasnila je Oprah u jednom intervjuu.



Cameron Diaz

Dugonoga ljepotica sa zanosnim osmjehom imala je puno dugogodišnjih veza no nikad nije stala pred oltar. "Mislim da ne bismo smjeli provoditi živote u vezama baziranim na starim običajima koji više ne pristaju svijetu.", izjavila je za Maxim.



Eva Mendes

Vatrena latino ljepotica brak smatra "starinskim", a izjavila je i kako nikad ne želi imati djecu. Ipak, sada očekuje bebicu s Ryanom Goslingom, no o vjenčanju nema govora.



Hugh Grant

Vragolasti britanski glumac već ima troje djece, no još nije upoznao ženu zbog koje bi se htio smiriti. Najduža veza bila mu je ona s lijepom Elizabeth Hurley (bili su zajedno 13 godina) a pukla je kad ju je Hugh prevario s transvestitom.



Gerard Butler

Zgodni Gerard na popisu bivših cura ima Cameron Diaz i Jennifer Aniston, no čini se da mu je za sada još uvijek primamljivija čašica u dobrom društvu no bračni život. "Još nisam upoznao svoju princezu", izjavio je za Daily Mail.