Celebrity seks: Vruće izjave poznatih o seksu

Foto: Sports Illustrated

VOLIMO ih gledati na malim i velikim ekranima, uživamo u njihovim spotovima i paparazzi fotkama, a celebritije volimo špijunirati i kada je riječ o njihovim spavaćim sobama. Srećom, tu se ne moramo puno truditi - oni nam često sami kažu sve što moramo znati o njihovom seksualnom životu.
 
Suprug Mariah Carey, Nick Cannon, otvoreno je priznao da sluša pjesme svoje žene dok vodi ljubav s njom. "Kad Mariah nije sa mnom, ponekad i masturbiram slušajući njenu glazbu."
 
Heidi Klum svoj seksualni život uvijek zna učiniti zanimljivim: "Neki su ljudi dosadni u krevetu, neki su malo manje dosadni. Ako imaš malog vražićka u sebi, pokaži ga svom partneru" - kaže Heidi, koja priznaje da se često oblači u razne seksi kombinacije kako bi stvari bile zanimljivije. 
 
Olivia Wilde često djeluje kao dobra djevojka, ali nedavno je svojom izjavom o seksualnom životu s Jasonom Sudeikisom nekima promijenila mišljenje: "Nas dvoje se seksamo kao Kenijski maratonci."
 
Will Smith i Jada Pinkett-Smith imaju poprilično uzbudljiv seksualni život. Jada je u jednom intervjuu otvoreno priznala da obožava seks izvan spavaće sobe. "Nije bitno gdje to radite - možete na tulumu u kući zajedničkih prijatelja, u kupaonici, u kuhinji, u njegovom uredu... Bitno je da to radite što češće."
 
Iron man, tj. glumac Robert Downey Jr. ima priznanje za nas: "Prije sam bio kompulzivni, serijski masturbator. Koristio sam taj organ do krajnjih granica." Sigurni smo da nema problema s pronalaskom partnerica pa je vjerojatno riječ o osobnom guštu.
 
Iako je nevinost izgubio sa 16 godina, George Clooney prisjeća se da je svoj prvi orgazam doživio puno ranije. "Imao sam 6 ili 7 godina, i penjao sam se po užetu. Ništa nije izašlo iz mene, ali svi ostali elementi su bili tu. Sjećam se da sam se popeo do vrha užeta i pomislio "Bože, ovo je odlično"" - kaže Clooney.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara