Barnängen: Otkrijte švedski način života

 Foto: PR

JEDNA je riječ poznata svim Šveđanima: "lagom".

Izgleda jednostavno, ali uspijeva objasniti čitav jedan stil života. Osjećaj ravnoteže i životnog zadovoljstva:

Ni preveliko niti premaleno.

Ni presporo niti prebrzo.

Ni previše niti nedovoljno.

Drugim riječima — baš kako treba.

Uravnotežena njega za uravnotežen život

Rodno mjesto Barnängena, Stockholm, mjesto je gdje se priroda i tradicija, gradski život i progresivnost, sastaju i isprepliću.

Ni previše urbano, niti previše ruralno.

Ni previše užurbano, niti previše mirno.

Ni jedno mjesto ne zrači životnim stilom lagom više nego ovo. Tu se slavi krajnja ravnoteža, sretna sredina i pristup "baš onako kako treba".

S jednako dubokim poštovanjem za ravnotežu, Barnängen spaja nordijski inspirirane sastojke i švedsku estetiku za stvaranje proizvoda koji uistinu odražavaju lagom.

Proizvodi koji su bogati, a lagani.

Daju energiju, ali i opuštaju.

Hrane, ali i osvježavaju.

Baš prava mješavina prirode i znanosti

Barnängen nordijski nadahnuti sastojci podsjećaju na švedski krajolik, svjetlo, more i šumu koji stvaraju jedinstvenu oazu rijetkih i raznovrsnih biljaka, trava i hranjivih sastojaka u koje se Šveđani pouzdaju i koriste ih stoljećima.

Kao rezultat toga, u Barnängen proizvode za njegu tijela ulaze ikone nordijske prirode poput močvarne jagode, breze i bazge, pomiješane sa znanstveno potvrđenim formulacijama za njegu kože kao što je naš već širom poznati sastojak Cold Cream, recept naslijeđen od predaka, koji je poznat po tome da kožu štiti od isušivanja i iritacije.

Nadahnuti švedskim stilom življenja

U ponudi su dvije različita grupe proizvoda dostupne na hrvatskom tržištu: Nordic Care i Nordic Rituals.

Nordic Care:Izbor krema za tuširanje i losiona za tijelo u koje je dodan naš zaštitni znak
Cold Cream, formulacija inspirirana legendarnim sapunom koji je Barnängen učinio čuvenim brandom.

Nordic Rituals:Niz gelova za tuširanje i kupanje, te ulje za tijelo, s nordijski inspiriranim sastojcima i
našim jedinstveno razvijenim Moisture Serumom, kako bi se odala počast švedskoj tradiciji.

Tko kaže da oklop ne može biti mekan?

Zaljubite se u ovaj univerzalni balzam koji morate imati, koji je lagan iako je bogat. Naš balzam All Over Rescue Body Balm napravljen je s Barnängen zaštitnim znakom, Cold Cream, a on djeluje kao obogaćujući štit i brzo se apsorbira kako bi Vašu kožu učinio raskošno glatkom.

Tko kaže da jutarnja rosa ne može trajati čitav dan?

Zaronite u ritual ljepote koji je i hranjiv i osvježavajući. Kad ih se primjenjuje zajedno, krema za tuširanje Nutritive Shower Cream i losion za tijelo s dodatkom močvarne jagode i 7% našeg poznatog sastojka, Cold Cream, pružaju suhoj i vrlo suhoj koži dugotrajnu vlažnost, te ju hrane i štite.

Tko kaže da je meku kožu teško postići?

Razmazite sami sebe rutinom za čišćenje i hidrataciju koja kožu čini mekom i daje joj tonus. Kad ih se primjenjuje zajedno, krema za tuširanje Caring Shower Cream i losion za tijelo s dodatkom mješavine zobenog mlijeka i 5% našeg prepoznatljivog sastojka, Cold Cream, normalnoj i suhoj koži daju ugodu i potpunu zaštitu.

Tko kaže da snaga ne može ujedno biti i nježna?

Otkrijte prirodnu ravnotežu kože s kombinacijom njege tijela koja je istovremeno i nježna
i intenzivna. Krema za tuširanje Sensitive Shower Cream i losion za tijelo temelje se na formuli cvijeta bazge s 5% našeg prepoznatljivog sastojka, Cold Cream. Kad ih se primjenjuje zajedno, osjetljivoj koži pružaju nježnu hidrataciju i dugotrajnu zaštitu.

Zašto nešto što opušta ne bi i pružalo energiju?

Opustite se uz nordijski ritual nadahnut sapunom koji pruža energiju dok vas opušta. Gel za tuširanje i kupanje Sauna Relax Shower & Bath Gel sadrži ekstrakt breze i Moisture Serum, a pruža divno ugodan način da tijelo i duh dovedete u ravnotežu.

Tko kaže da vreli tuš ne može osnažiti?

Isprobajte čuveni ritual Bada Isvak s tuširanjem koje osnažuje, a istovremeno i opušta. Gel za tuširanje i kupanje Glacier Breeze Shower & Bath Gel ima jedinstvenu formulu morskih soli i Moisture Seruma koji na predivan način podsjeća na miris ledene vode što Vas okruži po izlasku iz saune.

Zašto Midsommar nije svaki dan?

Nek prirodna ljepota Vaše kože procvjeta uz pomoć rituala ljepote koji hidratizira bez težine. Gel za tuširanje i kupanje Midsommar Glow Shower & Bath Gel i ulje za tijelo sadrže nježna cvjetna ulja i Moisture Serum u harmoničnom spoju nadahnutom dugim zlatnim satima švedske ljetne dugodnevice.

Pružite koži ljubav na švedski način

Barnängen vjeruje da se ljepota stvara u trenutku kad se osjećate "baš kako treba" – pouzdano, autentično i uravnoteženo. Barnängen misija zato je pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu.