BeautyBox.hr: Sve o ljetnom dvobroju i kad možemo naručiti novi?!

Foto: BeautyBox, Instagram

MISLILI SMO da nas je debitantsko izdanje BeautyBoxa ostavilo bez daha, no ono je bilo samo priprema za ljetni dvobroj u kojem se našlo čak 12 različitih proizvoda!

Između ostalog, mnoge sretnice su kao dodatno iznenađenje mogle osvojiti neke od knjiških bestsellera i uživati u idealnom ljetnom štivu. Obzirom na visokokvalitetnu kutiju čiji je dizajn bio prilagođen ljetnoj temi i mogućnosti slaganja jedne na drugu (neke od pretplatnica sad već imaju dvije!), možete napraviti pravi mali ormarić. Možete ga koristiti za pohranu različitih stvari (nakit, kozmetika, uredski pribor…) i ujedno uljepšati svaki kutak u kojem se BeautyBox kutija nalazi nakon uzbudljivog raspakiravanja.

1. NIKEL KOZMETIKA, sve originalna pakiranja 109,90-139,90 kn

Obzirom na ljetno izdanje BeautyBoxa – nakon prošlomjesečne raznovrsne ponude, iz Nikela su nam ovaj mjesec poslali ono što nam najviše treba u ljetnim mjesecima. Pouzdani saveznik u borbi protiv celulita i masnih naslaga – ovoga mjeseca dolazi u obliku tri visokokvalitetna anticelulitna proizvoda.

NiKEL Anticelulitno ulje s grejpom 100 ml (109,90 kn) koncentrat je najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamin koji snažno potiče površinsku cirkulaciju, djeluje na staničnu izmjenu i eliminaciju toksina. Predivno!

NiKEL Anticelulitni gel s bršljanom 150 ml (119,90 kn) osvježavajući je anticelulitni gel s bršljanom i grejpom koji djeluje na razgradnju celulita i potkožnih masnih stanica (adipocita) te jača čvrstoću kože. Smanjuje obujam i celulit, sprječava njegov nastanak, oblikuje tijelo te osvježava i umiruje kožu.

NiKEL Koncentrat protiv celulita 150 ml (139,90 kn) je izvanredno učinkovito koncentrirana hidrirajuća gel krema osvježavajućeg mirisa. Sadrži aktivne tvari koje djeluju cjelovito na razlaganje potkožnih celulitnih nakupina.


2. APIPHARMA, sve originalna pakiranja 54,85-62,55 kn

Tvrtka Apipharma posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Značajna sredstva danas se ulažu u razvoj, osmišljavanje novih i usavršavanje postojećih proizvoda čime je tvrtka i dalje pouzdan partner u očuvanju zdravlja na prirodan način i dobitnik mnogobrojnih prestižnih nagrada. Nas su iznenadili s tri različita proizvoda koja ćemo sigurno koristiti!

Apipol mast za nadraženu kožu 20 g (58,90 kn) sadrži tinkturu propolisa ugrađenu u odgovarajuću masnu podlogu. Ekstrakt propolisa ima protuupalno, antibakterijsko, antivirusno, antimikotičko i regenerativno djelovanje na stanice kože. Preporučujemo je koristiti, između ostalog, i za - umirivanje opeklina od meduza, vlasulja i uboda insekata. Nešto što neki od nas nikako ne mogu izbjeći u ljetnim mjesecima!

Apipol kapsule s propolisom i vitaminom C za imunitet 50 kapsula, (54,85 kn) sadrže propolis i vitamin C, a ostali sastojci su pčelinji vosak i biljno ulje. Propolis u međudjelovanju s vitaminom C pomaže jačanju organizma koji je svakodnevno izložen raznim nepoželjnim utjecajima životne sredine. Preporučuje se uzimati za jačanje prirodne otpornosti organizma i za pripremu organizma prije hladnih godišnjih doba. Ima li išta bolje za naš organizam i napornu jesen koja nas čeka?!

Apipro oral sprej za upaljeno grlo 20 ml (62,55 kn) stvaranjem zaštitnog filma, pomaže umirivanju nadraženog i upaljenog grla i smanjuje iritaciju usne šupljine. To su simptomi koji često prate određene urbane životne uvjete, posebno klimatizirane prostore, ali gotovo redovito i prehlade različitog porijekla (gripa, viroza). Unatoč vrućinama mnogi od nas nerijetko vode borbu s upaljenim grlom usred plaže. Ovo će se odlično naći pri ruci!

3. YVES ROCHER Kozmetika, www.yves-rocher.com.hr, originalno pakiranje 50 kn


Vodootporna olovka za oči, zelena 0,3 g (50 kn) je precizna i praktična olovka za izgled bogat bojama. Njena kremasta tekstura obogaćena je ekstraktom kamilice za laku primjenu i izgled naglašen intenzivnim bojama.
Plus: Ugrađeno šiljilo osigurava vrhunski ocrtanu liniju svaki put. Superpraktična s vrhom koji možete uvući. Dermatološki i oftamološki testirano.

4. COWSHED, putno pakiranje 

Mnogima već poznat brend koji nas oduševljava kreativnim nazivima proizvoda, ovaj je mjesec pripremio proizvod koji je ovog puta bio krivac za fantastičan miris vašeg BeautyBoxa.

Grumpy Cow sapun 160 g (100kn) mješavina je eteričnih ulja crvene mandarine, gorke naranče i grejpa koje vašoj koži vraćaju osjećaj svježine i energije. Napravljen je od organskog kokosovog ulja. Ne sadrži parabene, petrokemijske sastojke.

5. L’ERBOLARIO, putno pakiranje 75 ml (originalno pakiranje 250 ml, 86,90 kn)

L'erbolario se ovaj mjesec pobrinuo za divan gel za tuširanje, ali i za preslatku kozmetičku torbicu koju naprosto obožavamo. Zahvaljujući čarobnim proizvodima iz ove linije vaša će koža zablistati u punom zvjezdanom sjaju.

Gelsomino Indiano gel za tuširanje, putno pakiranje 75 ml (originalno pakiranje 250 ml, 86,90 kn) i kozmetička torbica sigurno će naći mjesto u svakom koferu i torbi za plažu. Ova izuzetna pjena za kupanje stvorena je sjedinjenjem tonificirajućih svojstava jasmina i zaštitnih i hidratizirajućih svojstava hidroliziranih proteina crnog sljeza i žita.

6. ZIAJA KOZMETIKA, 4 uzorka (2x2 ml i 2x7 ml)


Glavna odlika branda Ziaja je vrhunska kvaliteta proizvoda po pristupačnim cijenama. Kozmetički proizvodi Ziaja, spoj su izrazito cijenjenih tradicionalnih komponenti (ekstrakti ljekovitih i za kožu blagotvornih biljki, ulja i vitamina), te modernih tehnologija. U proizvodnji koriste inovativne formule bazirane na farmaceutskim ekspertizama i u skladu s najvišim farmaceutskim standardima.

Ziaja Naranča maslac gel za tuširanje 7 ml, (originalno pakiranje 500ml, 19,90 kn) sadrži maslac naranče, coco glukozid-i D-pantenol I provitamin B. Raskošna i bogata pjena intenzivno vlaži, vidljivo omekšava kožu i podiže raspoloženje. Bez parabena.

Ziaja Sensitive Skin 2 ml, (originalno pakiranje 50ml, 59,90 kn) noćna je krema za lice za učvršćivanje kože.

Ziaja Kozje mlijeko dnevna krema za lice 2 ml, (originalno pakiranje 50ml, 37,90 kn) njeguje suhu i borama sklonu kožu lica.

Ziaja Kozje mlijeko losion za tijelo 7ml, (originalno pakiranje 400ml, 32,90 kn) napravljen je na bazi kozjeg mlijeka za suhu i normalnu kožu.

7. EMINENCE ORGANICS SKIN CARE uzorci (originalno pakiranje 60 ml, 389kn – 476 kn), wow-junkie.com


Oduševljeni smo različitim vrstama preparata kao što su Eminence dnevna krema od rajčice, gel za područje oko očiju od krastavaca, maska za ravnotežu od jaglaca i dinje i Tropical Vanilla dnevna krema SPF 32 i još puuuuno drugih.

Jeste li znali da Eminence Organics za svaki kupljeni proizvod zasadi jedno stablo kako bi očuvali našu majku prirodu?! Svi proizvodi su učinkoviti, profesionalni, prirodni, organski i biodinamički. Sadrže isključivo prirodne sastojke bez parabena, nusproizvoda životinjskog podrijetla, propilen glikola, natrij aluril sulfata, štetnih bojila i mirisa, mineralnih ulja, nafte i drugih opasnih kozmetičkih kemikalija.

8. NIVEA Creme Care krema za čišćenje 20 ml (originalno pakiranje 150 ml, 42,50 kn)

Nivea kozmetiku vam zasigurno ne moramo posebno predstavljati jer je dio naše svakodnevnice od djetinjstva. Proizvod koji se nalazio u ljetnom BeautyBoxu njegujuća je krema s Euceritom® i pantenolom koja uklanja make-up i svakodnevne nečistoće, pouzdano, ali nježno. Koža je hidratizirana već tijekom čišćenja dok njezina prirodna razina hidratacije ostaje zaštićena. Pruža jedinstven osjećaj mekoće na koži uz osvježavajući miris NIVEA kreme. Pogodna je za sve tipove kože.


To naravno nije bilo sve!

Knjižara Fokus za naše sretne BeautyBox pretplatnice osigurala je trenutno najveće knjiške hitove koji su dodatno oplemenili naš ljetni BeautyBox. Knjiga opušta, miriše i stimulira mozak. Moda se mijenja, a knjiga slijedi trendove i stvara nove. Hrani, bez debljanja :)

Naravno, naš BeautyBox pokazao se i kao super skladište za knjige, jedva čekamo skupiti ih još! 

Neke pretplatnice iz Pule i Zadra u svojim su kutijicama pronašle i ulaznice za koncert Nine Badrić i Massima. 

No, i u ovoj ljetnoj pauzi - BeautyBox ne prestaje iznenađivati! I ovaj će mjesec poslati jedan BB čiji sadržaj neće biti tajna. Unutar nečijeg BeautyBoxa nalazit će se blockbusterkit by beautyblender. 

Novi BeautyBox kreće u prodaju početkom rujna - nemojte propustiti! ;)