Bieber kao Mišo: Brkovi, lanac oko vrata i raskopčana košulja ugurana u hlače

Foto: Splash

JUSTIN Bieber više nije ni sjena preslatkog dječačića za kojim su početkom desetljeća vrištale curice.

Frizuru koju je proslavio, takozvanu Biebericu, zamijenio je muškim bobom, a u posljednje vrijeme često fura smiješne brčiće i nosi čudne odjevne kombinacije. No njegovo posljednje izdanje možda je i najsmješnije do sad.

Pjevač je za večeru sa zaručnicom, manekenkom Hailey Baldwin, složio stajling u kojem nas je podsjetio na našeg Mišu Kovača, samo u nešto modernijem izdanju. Ponovno je pustio brkove, oko vrata stavio lanac te je raskopčanu košulju ugurao u hlače visokog struka. No Mišo sigurno ne bi odobrio dodatke kojima je Justin upotpunio svoj look.

Pjevač je na glavu stavio šiltericu koju je okrenuo naopako te je podvrnuo nogavice i pokazao bijele sportske čarape koje je iskombinirao s tenisicama. Zaista neobičan stajling zbog kojeg se moramo zapitati, ima li Bieber kod kuće ogledalo? A čak i ako ga nema, nije nam jasno kako mu je zaručnica mogla dopustiti da je ovakav izvede na večeru u restoran, s obzirom na to da manekenka modu ima u malom prstu.

No i njeno izdanje za večeru bilo je poprilično neobično. Hailey je nosila samo predimenzioniranu hoodiecu koju je iskombinirala s bijelim čizmicama i outfit upotpunila zlatnim okruglima naušnicama, a zajedno su izgledali poprilično čudno i potpuno modno neusklađeno.