Blake Lively oduševila u tri fantastična odijela

Foto: Splash

IAKO je ljeto još u punom jeku, glumica Blake Lively već je zakoračila u modnu jesen.

Nakon što je za vikend prošetala dva hit odijela za nadolazeću sezonu, u istom je tonu zakoračila i u novi tjedan. U samo 24 sata izmijenila ih je još tri i potvrdila da će ovaj moćni trend nastaviti svoju modnu dominaciju i ove jeseni.

Modni niz nastavila je predimenzioniranim kariranom odijelom s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta koje je iskombinirala s klasičnom košuljom, kravatom na koju je zakačila broš u obliku srca te bijelom torbicom ukrašenom lancima. Kosu je splela u chic opuštenu pletenicu te je otkrila ljubičaste naušnice.

Zatim se presvukla u odijelo primjerenije za ovo doba godine.

Dugačke hlače zamijenila je za kratke, a odijelo apstraktnog uzorka djelo je modne kuće Bottega Veneta. Blake ga je iskombinirala s kariranom zeleno-bijelom košuljom te je i ovaj look upotpunila brošem. Na nogama je nosila elegantne i gotovo neprimjetne nude sandale s visokom petom te je outfitu dodala i ljubičastu torbicu.

Njen treći look bio je najupečatljiviji. Glumica je klasično odijelo zamijenila kombinacijom kombinezona i sakoa iz najnovije kolekcije brenda Zimmermann.

Ispod bijelog kombinezona s okomitim prugicama nosila je poluprozirnu košulju s volanima i čipkastim rukavima, dok su ispod širokih nogavica provirile bež salonke.

Koje vam je odijelo najbolje?