Vidite li na njoj 63 godine? Čarobni napitak žene koja ne stari

Foto: Getty, Instagram

ONA kao da ne stari.

Nekad planetarno popularna manekenka Christie Brinkley danas ima 63 godine, no i dalje oduševljava svojom pojavom, jer ona kao da ne stari.
 
 
Na njezinom licu i tijelu pozavidjele bi joj i puno mlađe kolegice, a majka troje djece, nedavno je pozirala u bikiniju za slavni časopis "Sports Illustrated", gotovo 40 godina nakon svoje prve naslovnice. Upravo zato, njezine tajne ljepote upijamo poput spužve.
 
 
Kako je sama otkrila, u intervjuu za New York Magazine, jutro ne može zamisliti bez tople vode s limunom. "U nju stavim i malo meda te kajanskog papra, a to je prvo što unosim u svoj organizam ujutro, čak i prije kave. To najbolje pokreće moj metabolizam." Piće je sama nazvala "jutarnjim eliksirom mladosti".
 
 
Prelijepa plavuša inače je vegetarijanka od svoje 12. godine, no priznala je kako je odavno odustala i od bilo kakvih dijeta. "Jedina stvar koja doista traje jest uravnotežena prehrana", zaključila je.
 
 
Često doma radi i svježi sok od kelja, soka od limete i naranče, jede puno avokada, ali i mix sjemenki bundeve, suncokreta, oraha, brazilskih oraščića te suhog grožđa.