Cipele kojima ste se rugali, ovog će proljeća biti hit

Foto: Instagram
 
NOSTALGIJA je i dalje u trendu.
 
Prošle godine na velika su se vrata vratili chokeri, dok će ovoga proljeća svi nositi velike okrugle naušnice, čime je postalo jasno kako će i 2017. godine modnim dodacima dominirati neka prošla vremena.
 
 
Tu mislimo i na modne dodatke, bez kojih ne može niti jedna žena, a to su cipele, jer kako tvrde modni stručnjaci, kaubojske čizme vraćaju se na velika vrata. 
 
 
Trend koji je nekad izazivao podsmijehe te bio rezerviran samo za kaubojske filmove, a zatim posao dio high-street, ali i visoke mode, posljednjih tjedana se sve češće može vidjeti na ulicama svjetskih modnih metropola, ali i među slavnim ženama, koje ih kombiniraju svaka na svoj način.
 
 
Tako ih slavna pjevačica Lady Gaga nosi uz traper tregerice, koje se također vraćaju u modu, a glumica Kate Bosworth uz cvjetnu haljinu i kožnu jaknicu.
 
 
Ove čizme pripadaju grubom modelu obuće pa stručnjaci preporučuju da se kombiniraju uz odjevne komade koji će im učinkovito pružiti kontrast, kao npr. haljine, midi suknje, nešto kraće i lepršavije suknje i slično, a uvijek će dobro izgledati i na komad omiljenih skinny traperica te kožne hlače, koje su također u središtu pozornosti ovog proljeća.
 
 
Što kažete na ove čizmice?