Debra Messing i Abigail Breslin dobile uloge u remakeu filma "Dirty Dancing"!

Foto: Splash, Screenshot YouTube, Tumblr

JEDAN od najpopularnijih filmova za žene "Dirty Dancing", u kojem su briljirali pokojni Patrick Swayze i glumica Jennifer Grey, uskoro će dobiti remake.

Nova verzija će trajati tri sata i biti napravljena u stilu mjuzikla pa će tako biti puno glazbe i plesa.

Radnja će uglavnom biti nepromijenjena te pratiti mladu Baby koja sa svojom imućnom obitelji dolazi na ljetovanje te se tamo zaljubljuje u problematičnog instruktora plesa.



Snimanje kreće na proljeće pa se tako tvorci remakea sada fokusiraju na audicije kako bi izabrali najbolje glumce za omiljene likove iz filma koji je u kina izašao 1987. godine.

Kako piše EW, glavnu žensku ulogu, mladu Baby, glumit će Abigail Breslin  koja je kao curica briljirala u filmu "Little Miss Sunshine", a sada glumi u popularnoj seriji "Scream Queens".



ABC je danas objavio još jedno poznato ime koje će se pojaviti u novoj verziji "Dirty Dancinga", a riječ je o simpatičnoj Debri Messing koja je publici najpoznatija po ulozi Grace u seriji "Will and Grace".

Kovrčava Debra glumit će Marjorie Houseman, uštogljenu majku mlade Baby koja želi da se njezina kći dobro uda i ponaša sukladno pravilima obitelji.

Jedva čekamo da doznamo tko će igrati glavnu mušku ulogu!