Horoskop i odnosi: Koje komplimente koji znak najviše voli čuti?

Foto: 123 rf

LIJEPA riječ otvara sva vrata...

Iza svakog horoskopskog znaka krije se doza nesigurnosti koju pokazuju na određen način, a dobro usmjeren kompliment pomoći će vam da se zbližite sa svojim partnerima i prijateljima te ih bolje razumijete.

JARAC

Jarčevi su jako samostalni i teško im je vjerovati ljudima. Organizirani su i posvećeni karijeri pa djeluju hladno, ali jednom kada se zaljube, vjerni su i pouzdani. Recite im kako se divite njihovim organizacijskim vještinama, poslovnim uspjesima i odgovornom pristupu prema životu.

VODENJAK

Razigrani Vodenjaci kreativni su i uvijek razmišljaju kako popraviti svijet u kojem žive. Najviše će ih povrijediti ako im krenete rušiti snove i govoriti da su njihove ideje glupe ili nemoguće za realizaciju . Pokažite im da ih podržavate i ponudite pomoć u realizaciji, a svakako napomenite kako se divite njihovom kreativnom umu.

RIBA

Ribe spadaju među najosjetljivije znakove i uvijek traže potvrdu. Pohvalite njihove samostalne odabire i dajte im komplimente vezane za stvari u kojima vidite da su nesigurni.

OVAN

Ovnovi vole sve imati pod kontrolom i premda imaju izraženu avanturističku crtu, sami sebe znaju sabotirati zbog želje za redom na način na koji su oni sami zamislili. Vjerojatno stalno slušaju kako su kontrol frikovi pa će ih razveseliti kompliment da su njihov slobodan duh i želja za pustolovinom zaista izraženi.

BIK


Nitko nije tvrdoglaviji od bika, ali nemojte mu to govoriti. Često su neshvaćeni jer tjeraju vodu na svoj mlin iz dobrih namjera pa im recite kako se divite činjenici da nikad ne odustaju od stvari koje su im važne.

BLIZANCI

Ovaj znak je zabavan, impulzivan i uvijek spreman na avanturu. Ponekad Blizanci mogu djelovati malo djetinjasto i lakomisleno, ali ako želite biti dobri s njima recite im kako život uz njih nikad nije dosadan. Divite se njihovoj volji za životom koja je zaista impresivna.

RAK


Osjetljivi Rakovi uvijek spremaju male znakove pažnje za ljude koji su im dragi. Lako je naviknuti se na takvu pažnju, no nemojte im zaboraviti reći "hvala" i naglasiti kako cijenite sitnice koje čine za vas.

LAV


Baš poput pravih lavova, pripadnici ovog znaka su ponosni sami na sebe i pomalo uobraženi, ali prema svojim prijateljima i partnerima iznimno su odani i brižni. Vole da im se ljudi dive, a još više kad im lojalnost vrate zauzvrat.

DJEVICA


Djevice dobro analiziraju svaki svoj postupak i uvijek misle da o svemu sve znaju. Ne uzimajte to za zlo jer oni misle kako svojim analiziranjem čine uslugu svojim prijateljima i voljenim osobama. Vaše prihvaćanje njihove odluke njima je najveći kompliment, uz onaj da smatrate da su jako inteligentni.

VAGA


Vage su veliki sanjari i entuzijasti koji u svemu žele vidjeti pozitivnu stranu. Ne rugajte im se zbog toga već ih podržite i divite se njihovom zaraznom pogledu na svijet. To je danas zaista teško postići!

ŠKORPIONI

Zabavni Škorpioni znaju biti sumnjičavi, ali su jako odani i puni ljubavi. Uzvratite im ljubav i podarite im komplimente vezane uz njihove vrline.

STRIJELAC

Avanturistički nastrojeni Strijelci uvijek tragaju za novom avanturom zbog čega znaju djelovati nepouzdano. Podarite im kompliment vezan uz njihov slobodan duh i nikad ih ne pokušavajte spriječiti u njihovim naumima ili vezati za jedno mjesto već im se pridružite.