Imate li ih sve? Šest modela grudnjaka koji trebaju svakoj ženi

ODABIR pravog grudnjaka ima velik utjecaj na završni izgled vašeg outfita. 

Vidljive naramenice ili pogrešan oblik grudnjaka uništit će svaki dojam elegancije i izgledat ćete neugledno. Kako biste to spriječile, savjetujemo vam da svoju kolekciju obogatite sljedećim modelima grudnjaka koji su prikladni za svaki odjevni komad.

1. T-shirt grudnjak

Ovaj klasični model grudnjaka idealan je za svakodnevno nošenje, a kako mu ime govori, sjajno izgleda ispod najobičnijih majica ili primjerice džempera jer je vrlo neupadljiv. 

2. Grudnjak bez naramenica

Odličan odabir za sve haljine koje otkrivaju ramena i prsa. Na vama je odluka hoćete li se odlučiti za push-up ili klasičan model. 

3. Sportski grudnjak

Sportski grudnjaci idealan su odabir za svaku aktivnost, a osim što pružaju dodatnu potporu, vrlo su udobni za nošenje. 

4. Bralette

Ovaj romantični model grudnjaka savršen je za sve djevojke i žene koje nisu ljubiteljice push-up grudnjaka ili grudnjaka općenito. Ono na što vas moramo upozoriti je da vam bralette neće pružiti baš nikakvu potporu. 

5. Push-up grudnjak

Ako u određenim prilikama volite otkriti malo više, kvalitetan push-up grudnjak savršen je odabir za to. Pripazite samo da ga ne nosite ispod uske, zatvorene odjeće kojom ćete ostaviti dojam kao da nosite premalen grudnjak. 

6. Grudnjak s podesivim naramenicama

Može biti riječ i o t-shirt i o push-up grudnjaku. Ono što je bitno su naramenice koje imaju dovoljnu dužinu da se mogu križati na leđima, oko vrata ili nositi na klasičan način. 

Sada kada ste doznale kakvi vam sve grudnjaci trebaju, OVDJE provjerite na što morate posebno paziti pri njihovoj kupovini.