Je li se Justin Bieber vratio još jednoj bivšoj djevojci?

Splash, Twitter, Instagram

ČINI se da Justin voli pružati druge šanse svojim bivšim djevojkama.

Nakon što su on i Selena Gomez obnovili svoju tinejdžersku vezu i ponovo ju prekinuli, pjevač je sada ponovo viđen u zagrljaju Hailey Baldwin. Manekenka je nedavno opovrgnula glasine da je u vezi sa Shawnom Mendesom, s kojim je došla na Met Galu u svibnju te je sada viđena kako razmjenjuje nježnosti s Justinom

Kako prenosi Harper's Bazaar, ovaj je dvojac najprije uočen u crkvi na Vous Church konferenciji, a zatim su viđeni u noćnom klubu u Miamiju kako se grle i smješkaju.

Dan nakon toga su odsjeli u vili u Miamiju, u kojoj su također bili samo njih dvoje.

Tamo su bili na spoju u kazalištu, a zajedno su i napustili Miami privatnim zrakoplovom.

Hailey i Justin bili su u vezi prije dvije godine i nakon prekida nisu bili u najboljim odnosima. Međutim, ponovno su se počeli dopisivati ove godine, i to dok je Justin bio u vezi sa Selenom Gomez, koja nije dobro prihvatila njihovo kontaktiranje i navodno su zbog toga išli u savjetovalište za parove. Njihova je veza drugi put okončana u ožujku, a Justin je nedugo nakon prekida izjavio kako uživa u samačkom životu i kako se sada može u potpunosti posvetiti novoj glazbi koju namjerava objaviti ove godine. 

Hailey je pak izjavila kako je njoj teško naći nekoga tko ima iste životne vrijednosti i načela kao i ona i da je to razlog zašto je solo. Ipak, čini se kako su se stare strasti ponovno rasplamsale jer nama definitivno ne izgledaju kao da su samo prijatelji.