Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja jučer je tulumario sam

Foto: Splash News

ON se smatra jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja.

Riječ je o 31-godišnjem glumcu Scottu Eastwoodu koji je poznat i kao sin legendarnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda.
 
 
Scott je aktivan od 2006. godine, no tada se nije toliko bavio glumom, koliko se bavio modelingom, u čemu mu je itekako pomoglo markantno lice, upečatljive plave oči te tijelo iz snova koje održava redovitim, napornim treninzima.
 
 
Zgodni glumac često je vrlo iskren u intervjuima pa je jednom prilikom 2015. ispričao kako je nekad na castinge odlazio pod prezimenom svoje majke Jacelyn Reeves kako uloge ne bi dobivao na račun svog poznatog tate.
 
Često je otvoreno pričao i o strašnoj automobilskoj nesreći iz rujna 2014. godine u kojoj mu je poginula tadašnja djevojka Jewel Brangman, a iako ga se od tada povezivalo s raznim slavnim i manje slavnim ljepoticama, ne zna se tko mu je trenutna djevojka, ako ona uopće postoji.
 
 
Tako je i sinoć u Los Angelesu glumac tulumario sam na afterpartyju filma "Pacific Rim", a poglede ženskog roda privlačio je u elegantnom sivom odijelu te crnoj polo majici.
 
 
Scott je uvijek vrlo elegantan na premijerama, no moramo priznati kako nam ga je draže vidjeti bez majice.