Jeste li znale koliko koži na vratu može našetiti mobitel?

Foto: Instagram

BILO da se radi o masnom tkivu koje se nakupilo ispod brade ili opuštenoj koži na vratu, većini žena to može značajno utjecati na samopouzdanje.

I dok se bliži sezona dolčevita i rolki pa će taj problem biti manje izražen, ljeto je još uvijek tu, a iako ćete možda poželjeti pokazati malo dekoltea ako ste nesigurni oko izgleda svog vrata i podbratka, neće vam biti ugodno u takvom izdanju.

Mobitel kao uzrok oštećenja

Opuštenu kožu na području vrata može izazvati puno toga, javlja PopSugar čija ekipa je razgovarala s doktorom Douglasom Senderoffom, estetskim kirurgom iz New Yorka.

"Opuštenu kožu na vratu uzrokuje dob, oštećenje od sunca i pušenje", rekao je i dodao kako se može raditi o nasljednom stanju.

Osim toga, doktor Andrew Paul Ordon poručio je kako osobe koje imaju svjetliju put imaju veće šanse za ovo stanje. Doktorica Purvisha Patel poručila je pak kako korištenje mobitela ozbiljno utječe na ovo stanje. Doktorica je govorila o takozvanoj pojavi tehnološkog vrata.

"Ovo je naziv koji koristimo za stanje koje se razvije na koži vrata uslijed konstantnog spuštanja vrata i gledanja u razne uređaje", rekla je doktorica govoreći o korištenju mobitela, tableta i laptopa.