Justin Bieber odšetao s koncerta u Oslu zbog iritantnih fanova

Foto: Screenshot Youtube 

ČINI se kako mladi pjevač još uvijek proživljava neku krizu.
 
Samo dan nakon što je prekinuo intervju na jednoj španjolskoj radiopostaji, gdje su ga ispitivala trojica krajnje neprofesionalnih voditelja, koji govore engleski na početničkoj razini, Justin se pokupio i s vlastitog koncerta.

On se održao u norveškom Oslu, a Justin je otpjevao samo jednu pjesmu, kada se približio rubu pozornice, gdje su fanovi prolili vodu. Mladi pjevač sagnuo se kako bi pobrisao taj dio, da netko ne bi pao, a ubrzo su ga počeli blokirati zaluđeni obožavatelji.
 
Nakon nekoliko trenutaka i molbi da prestanu, Justin je izgubio živce. "Ljudi, nema veze, meni je dosta. Ne želim odraditi ovaj koncert", kratko je objasnio te se pokupio s pozornice, na iznenađenje fanova.
 
Jedan od fanova, koji je doputovao u Oslo samo radi Biebera, tijek događaja prenosio je na Twitteru. Tako smo saznale kako su Justinovi plesači ostali u svojim pozama, a cijela dvorana počela je pjevati, kako bi mladog Kanađanina nagovorili da se ipak vrati i odradi koncert. No, to se nije dogodilo, a fanovi su počeli odlaziti u suzama. Da, bio je to doslovno koncert, koji je trajao 3 minute.
 
Justin se kasnije ispričao fanovima putem Instagrama, požalivši se kako je imao težak tjedan, uz malo sna te kako će im sve nadoknaditi, no nekako ne vjerujemo da mu je isprika uvažena. Ipak su ljudi platili kartu.
 
Šuška se i kako je cijela ova predstava dio marketinškog trika Bieberovog tima, kako bi se promovirao njegov novi album. Hm...