Justin se raspričao o Seleni i priznao da se trenutno viđa s nekim

Foto: Splash, Instagram, JLP

JUSTIN Bieber u novom se intervjuu raspričao o svojoj prvoj ljubavi.

Kanadski pjevač otvorio je dušu u novom intervjuu za časopis Complex te otkrio neke nove detalje o velikoj ljubavi sa Selenom Gomez.
 
Tako je prvo otkrio kako je puno naučio, kada je uselio u zajednički dom s njom, s tek navršenih 18 godina. Već tada mu se sviđala i pomisao da se njihova veza okruni brakom.
 
 
"Uselio sam s njom s 18 godina i počeo novi život. Ta veza je na neki način bila kao brak. Živjeti s curom u tim godinama, bio je tada prevelik korak. No, bili smo ludo zaljubljeni i ništa drugo nije bilo važno."
 
Podsjetimo, par je svoju ljubavnu priču, koja i dan danas puni novinske stupce, započeo 2011. godine, a prije konačnog prekida, između njih bilo je i nekoliko privremenih. No, uvijek su se vraćali jedno drugome. "Krivim mladost za naš prekid, no bili smo opsjednuti jedno drugim."
 
 
"Vaš puni identitet ne može biti u drugoj osobi, a kod nas je bila upravo takva situacija. A kada je to tako, ta druga osoba će vas uvijek razočarati", podijelio je malo životne mudrosti s čitateljima. "Kada bi ja poludio, to bi napravila i ona i onda bi se jako svađali, jer smo oboje puno uložili u taj odnos."
 
No, Justin je puno toga naučio iz prekida te na ljubav sada gleda drugačije. "Ne mogu se oslanjati na ljude, već na Boga. Moram vjerovati u njega, u bilo kojoj situaciji. Tek tada, nadam se, će drugi odnosi cvjetati oko mene."
 
 
Na samom kraju intervjua, Justin je priznao i kako se trenutno viđa s nekim, ali da je vrlo sramežljiv kada nešto treba reći ili napraviti.
 
No, više nam nije jasno, radi li se o moldavijskoj manekenki Xeniji Deli, zvijezdi njegovog spota "What Do You Mean" ili modelu i blogerici Jayde Pierce. 
 
 
Možda nam Justin u idućem intervjuu otkrije njezino ime. Čekamo!