Kaley Cuoco u novom intervjuu nije štedjela bivšeg supruga ovisnika

Foto: Instagram

GLUMICA je vrlo iskreno progovorila o svom bivšem suprugu.

Plavokosu glumicu Kaley Cuoco upoznali smo kao vrckavu Penny u hit seriji "Teorija velikog praska", a uskoro ćemo ju ponovno vidjeti pred oltarom.
 
 
Njezin dečko, pripadnik bogate njujorške obitelji i veliki ljubitelj konja i jahanja baš poput nje, Karl Cook, s kojim je u sretnoj vezi od 2016. godine, pred nju je kleknuo prije nekoliko mjeseci na njezin 32. rođendan.
 
 
Glumica nikada nije skrivala koliko je zaljubljena i sretna no o bivšem suprugu, tenisaču Ryanu Sweetingu u nedavnom intervjuu nije imala previše riječi hvale. "Moj bivši dečko u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za raspad jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", započela je glumica koja je jedno vrijeme bila i u vezi s kolegom Johnnyjem Galeckim koji u spomenutoj seriji glumi njezinog supruga Leonarda.
 
 
"Morala sam proći toliko toga da bih stigla do Karla", zaključila je glumica.
 
 
Podsjetimo, Ryan se u njezinu vilu doselio doslovno nakon prvog spoja, zaprosio ju nakon 3 mjeseca, a par se vjenčao nakon svega 6 mjeseci. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.
 
No pravi šok uslijedio je tek nakon podnošenja zahtjeva za razvod, kada je dotični zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako glumica nema nikakvih financijskih problema, nije joj padalo na pamet bogatstvo dijeliti sa suprugom pa ga je natjerala da potpiše predbračni ugovor. Tenisač je ipak izašao u plusu jer mu je dala 165 tisuća dolara za "posljednji pozdrav", platila mu je troškove dvojice privatnih trenera u iznosu od 195 tisuća dolara te je smio zadržati sve darove.
 
 
Vjerujemo kako će njezino drugo vjenčanje biti raskošno jer oboje nemaju financijskih problema, a tko zna, možda ovoga puta Kaley vidimo u tradicionalnoj vjenčanici, a ne rozoj haljini od tila u kojoj se udala za bivšeg.