Kate i William prvi su prekršili ovo kraljevsko pravilo

Foto: Getty Images

MEGHAN Markle ipak nije jedina kršiteljica pravila. Da život u kraljevskoj obitelji nameće brojna pravila i odricanja, najbolje zna Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, a to posljednjih nekoliko mjeseci shvaća i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, koja slovi za kršiteljicu kraljevskih pravila i običaja. 

Neposlušnu nevjestu Meghan mogli smo vidjeti u haljini golih ramena, bez najlonki i s torbicom preko ramena, a osim toga, jedno je važno pravilo prekršila i sa svojim suprugom, princem Harryjem. 

Princ William i Kate prvi prekršili pravilo

Nakon svadbenog slavlja, ovaj novopečeni bračni par nije otišao na medeni mjesec kako to kraljevska tradicija nalaže, već su se odmah sljedećeg dana vratili obavezama i poslu. 

Ipak, prvi kraljevski par koji je to napravio su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, Kate Middleton i princ William. Naime, William je u to vrijeme radio kao pilot u potrazi za nestalima pa se dan nakon vjenčanja vrijedno vratio na posao. Nakon deset dana ovaj je bračni par unajmio privatni otok na Sejšelima kako bi ipak okrunio svadbu medenim mjesecom. 

Iako su oba para prekršila kraljevsko pravilo, čini se da nitko zbog toga nije trpio posljedice.