Khloe Kardashian šokirala promjenom izgleda: "Vratio se Michael Jackson!"

IAKO reality zvijezda, Khloe Kardashian negira operaciju nosa, sve je manje onih koji vjeruju da nije radila korekcije.

Nije tajna da glasine o plastičnim operacijama prate sve članice obitelji Kardashian, a upravo se zbog takvih optužbi Khloe već posvađala s jednim obožavateljem.

"Jednog dana ću vjerojatno operirati nos, jer razmišljam o tome svaki dan. No toga se još uvijek bojim pa je ipak riječ o konturiranju", rekla je tada jasno dajući do znanja da nije zadovoljna njegovim izgledom.

Pa, njeni obožavatelji sada su uvjereni da je taj dan stigao. Naime, Khloe je na Instagramu objavila nekoliko fotografija, a u centru pažnje se našlo njeno neprepoznatljivo lice.

"Iznenađena sam da operacija nosa može biti ovoliko loše napravljena kada imaš toliko novca", poručila joj je jedna pratiteljica.

"Što ti se dogodilo s licem?" zapitala se druga.

"Khloe, što si to napravila? Prije si izgledala puno bolje", zaključila je treća, dok je jedan od obožavatelja priznao da ga iznenađuje koliko neke zvijezde uspiju promijeniti svoj izgled pa ih se i ne sjećamo kakve su bile prije nekoliko godina.

Mnogi su zaključili da sada nalikuje kralju popa Michaelu Jacksonu koji se podvrgnuo brojnim plastičnim operacijama, od kojih su neke bile poprilično bizarne.

"Bože, vratio se Michael Jackson!" samo je jedan u nizu takvih komentara.

Iako Khloe zasad nije odgovorila na brojne kritike, pojedinci su zaključili da je "pitanje trenutka kada će zaključati komentare na ovoj objavi".