Khloe progovorila o skandalu s Tristanom i potvrdila da su glasine točne

Foto: Instagram

OBITELJ Kardashian-Jenner ovih dana potresa novi skandal koji vam je mogao promaknuti jedino ako živite pod kamenom.

Naime, sada već bivši dečko Khloe Kardashian i otac njenog djeteta, košarkaš Tristan Thompson, ponovo je uhvaćen u preljubu i to s najboljom prijateljicom Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Njih dvoje navodno su se pohvatali na košarkaševom tulumu, ni godinu dana nakon što su njega kamere snimile kako vara Khloe uoči rođenja njihove kćerkice True. Kardashianka mu je prvi put sve oprostila no sada je prekinula vezu s njim te je nakon nekoliko dana šutnje konačno progovorila o skandalu.

Khloe je u svojim Instagram Storyjima objavila nekoliko poruka koje su očigledno upućene Jordyn i Tristanu, iako nije oslovila nijedno od njih.

"Najgora bol je kada te povrijedi netko kome si se povjerio oko svoje boli", započela je Kardashianka, a fanovi su zaključili da govori o Jordyn.

"Netko mora ovo čuti... Ta izdaja je bila tvoj blagoslov", nastavila je Khloe i završila niz s jednom tužnom porukom svom bivšem dečku te ilustracijom žene koja plače:

"Ako te pitaju za mene, reci im: 'Ona je bila jedina osoba koja me iskreno voljela, a ja sam je slomio.'"

Ovime je Khloe i potvrdila da su glasine točne, iako su to prije nje već napravila i njene sestre.

Naime, kako prenosi Harper's Bazaar, Kylie je izbacila svoju nekoć najbolju prijateljicu iz njihove zajedničke kuće nakon što je za cijeli skandal saznala od same Khloe. Jordynin potez uvrijedio je cijelu obitelj Kardashian-Jenner koji su je prihvatili kao svoju kći, odnosno sestru te joj godinama pomagali da uspije u životu.

I Kim je stala u obranu svojoj prevarenoj sestri tako što je prva iz obitelji otpratila Tristana i Jordyn na društvenim mrežama te je u svojim Instagram Storyjima objavila video u kojem pjeva pjesmu "Don't Mess with My Men" (Ne diraj mog muškarca) koju je, očigledno, uputila Jordyn.