A koji je tvoj broj?

ŠTO napraviti kada ti se približava trideseti rođendan, a ti ne samo da nemaš muža i djecu, nego nemaš ni dečka? U filmu "Koji je tvoj broj?" simpatična Ally pokušava stupiti u kontakt sa svim svojim bivšim frajerima kako bi među njima našla čovjeka svog života. Naravno, sve to radi jer joj se čini da je spavala s previše muškaraca i ne želi prekoračiti taj broj, a tridesete joj se opako približavaju.

I dok  Ally u filmu, uz malu pomoć svog seksi cimera,  prolazi kroz razne zgode i nezgode sa svojim bivšim frajerima, nas zanima što vi mislite. Koji broj seksualnih partnera je normalan za ženu koja ulazi u tridesete i da li su muškarci i dalje jako osjetljivi kada je broj seksualnih partnera njihove djevojke u pitanju?

Prvih šest cura koje na Facebook wall napišu svoje mišljenje o tome koliki je broj seksualnih partnera normalan za ženu koja ulazi u tridesete i da li je muškarcima još uvijek stalo do toga, Cinestar i Index Rouge poklanjaju dva vouchera za film "Koji je tvoj broj?". Najbrže četiri čitateljice nagrađujemo i majicama iz ovog simpatičnog filma!!! Vouchere možete iskoristiti u razdoblju od 29.09. do 19.10.2011., a svaki voucher vrijedi za jednu osobu.

Svoje odgovore zalijepite na zid Facebook stranice Index Rougea i uživajte u pustolovinama glavne junakinje filma "Koji je tvoj broj?"