Lidl i Heidi Klum predstavljaju svoju ljetnu kolekciju

Foto: Promo

OVE godine ljeto stiže već krajem svibnja kada počinje prodaja četvrte "Esmara by Heidi Klum" kolekcije #LETSLOVESUMMER.

Kolekcija nudi puno zanimljivih uzoraka i bezbroj mogućnosti kombiniranja po cijenama tipičnima za Lidl. Ključni odjevni predmeti ovog ljetnog asortimana osvajaju popularnim krojevima i dizajnom, za modno osviještene djevojčice i žene koje vole dašak boemskog stila.   
 
Četvrta  po redu kolekcija „Esmara by Heidi Klum“ uvest će nas već krajem svibnja u modno zanimljivo ljeto prepuno ljubavi. Nova kolekcija #LETSLOVESUMMER iza koje stoji Heidi Klum sastoji se od 10 artikala za žene i 7 artikala za djevojčice te je prepuna laganih i lepršavih ljetnih kombinacija. Upečatljivi uzorci, raznobojne resice, ugodni materijali i otkačene traperice – ova kolekcija nudi malim i velikim ljubiteljicama mode savršenu osnovu za njihove stilove po uobičajeno povoljnim Lidlovim cijenama.
 
„Važno mi je da se komadi iz moje kolekcije mogu jednostavno pretvoriti u raznolike ljetne kombinacije: tijekom dana može biti prilično opuštena s kratkim hlačicama i jednostavnim gornjim dijelom bež boje, dok je razigrana maksi haljina u kombinaciji s ravnim kožnim sandalama odličan odabir za večer“, opisuje Heidi Klum. Lagano, prozračno i ležerno. Opušteni stil tipičan za Kaliforniju, koju je Heidi Klum odabrala za svoj drugi dom, i sada snažno dolazi do izražaja i uvijek je u trendu. 
 
Prodaja nove kolekcije #LETSLOVESUMMER započinje u srijedu 30. svibnja 2018., tijekom „Lidl Fashion Weeka“ u 93 Lidlove trgovine. Pored cipela (dostupnih u veličinama od 36 do  41) i ženske odjeće (dostupne u veličinama od 34 do 44) proizvodi iz ove kolekcije dostupni su i za djecu. Kolekcija će biti u ponudi u 28 zemalja i u SAD-u na međunarodnoj razini – u preko 10.000 Lidlovih trgovina.