Sofia Vergara: Još jedna u nizu haljina koja ukusno ističe obline

Sofia Vergara: Još jedna u nizu haljina koja ukusno ističe obline

Foto: Splash News, Getty

ZA ZGODNOM Kolumbijkom okreću se glave gdje god se pojavi.

Kako i ne bi, kada se radi o jednoj od najzanosnijih holivudskih glumica Sofiji Vergari koja i u petom desetljeću izgleda besprijekorno. Osim toga, 45-godišnja Sofia je i najplaćenija glumica s malih ekrana te sretno zaljubljena žena, zbog čega blista i u običnoj majici i toliko voljenim trapericama.
 
 
No kada su u pitanju premijere, Sofia se posebno sređuje, a nekako uvijek završi u dvama modelima haljina kod kojih mijenja samo boju, uzorak, tkaninu i dužinu.
 
Upravo je tako bilo i sinoć na premijeri filma "Rampage" u Los Angelesu gdje se odlučila za usku, crno-bijelu dugu haljinu koja je na ukusan način istaknula njezine obline, odnosno figuru pješčanog sata po kojoj je Sofia oduvijek poznata.
 
 
Ultra visoke sandale, crveni ruž te nježni valovi na dugoj kosi bili su sasvim dovoljni za seksi haljinu tankih naramenica s blagim dekolteom koje Sofia nosi tako dobro.
 
Iako je postala potpuno predvidljiva na crvenim tepisima, uvijek nam zastane dah kada je vidimo, a možemo tek misliti kako je muškarcima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara