Meghan Markle u prvom zajedničkom izlasku s kraljicom oduševila elegancijom

Splash

OVO je njihov prvi zajednički službeni izlazak.

Kraljica Elizabeta II. i Meghan Marke jutros su kraljevskim vlakom stigle u britanski grad Runcorn u okrugu Cheshire koji je od Londona udaljen 320 kilometara pa su cijelu noć provele u vlaku. Tamo će sudjelovati na otvorenju mosta preko rijeke Mersey te zatim nastavljaju put prema gradu Chester gdje će otvoriti kazalište Storyhouse.

Osim što je Meghan ovo prvi službeni izlazak samo s kraljicom i bez Harryja, novopečena članica britanske kraljevske obitelji imala je čast voziti se u kraljičinom vlaku i prije svog supruga te princa Williama i Kate Middleton.

Meghan je ovoga puta igrala po pravilu kraljevske obitelji te svojim outfitom nije prekršila nikakav dress code. Nosila je elegantnu usku bež haljinu s plaštom preko ramena i potpisom francuske modne kuće Givenchy koja je dizajnirala i njenu vjenčanicu. Haljinu koja u struku ima crni remen iskombinirala je s crnim klasičnim salonkama i clutch torbicom u istoj boji te je odjenula i najlonke.

Kraljica je nosila zeleni kaput dizajnera Stewarta Parvina i šešir u istoj boji s potpisom Rachel Trevor Morgan, a ako je suditi prema njenom izrazu lica, čini se da je oprostila Meghan što je na prethodnom svečanom događaju kraljevske obitelji bila prekršila dress code, jer na ovim fotkama izgledaju kao najbolje prijateljice.