Mladenka oduševila internet netipičnim dress codeom za gošće na vjenčanju

Foto: Instagram/circumpunctstudio

NA većini vjenčanja mladenka nosi bijelu haljinu, dok njene djeveruše imaju zadanu temu i boju. No Audrey Moore i njen suprug Jesse Lumen odlučili su odraditi stvari drugačije.

Mladenka je zamolila prijateljice da odjenu svoje stare vjenčanice i u njima dođu na proslavu, dok je ona odjenula svijetlo plavu haljinu.

"Mislili smo da je tužno što većina žena samo jednom može nositi svoju vjenčanicu pa smo pozvali sve žene koje dolaze na naše netradicionalno vjenčanje da ponovno nose svoje stare vjenčanice", napisao je Jesse u svojoj objavi na Redditu koja je ubrzo postala viralna.

Kako je Audrey istaknula, željeli su da njihova proslava ulaska u bračnu luku predstavlja njih kao osobe, njihov smisao za humor i kreativnost, ali i da bude party za pamćenje.

"Bila sam na svim njihovim vjenčanjima i sve sam ih vidjela u njihovim prekrasnim haljinama. Željela sam im pružiti priliku da odjenu svoje stvarno magične, lijepe haljine i drugi put", ispričala je Audrey koja inače radi kao glumica te istaknula kako je imala osjećaj da je okružena princezama.

Osim toga, novopečeni bračni par je pozvao svoje goste da se maskiraju kako bi njihovo vjenčanje stvarno svima bilo nezaboravno.

 

Iako je većina bila oduševljena ovom idejom, mnogi su se zapitali što je s onim ženama koje nikada nisu bile vjenčane ili pak više ne stanu u svoje haljine. No na to odgovor nisu dobili...