Modne kombinacije na prvom spoju od kojih muškarcima nije dobro

Foto: Instagram

ŽENE često pogrešno misle kako na prvom spoju moraju izgledati kao da izlaze u subotu navečer s prijateljicama u klub.

Iako je sasvim normalno da želite izgledati što bolje, muškarci tako često dobivaju potpuni krivi dojam o vama. Iz prve ruke smo saznali kakve odjevne kombinacije najbolje prolaze, odnosno ne prolaze na prvom spoju, a neki odgovori bi vas mogli itekako iznenaditi.

"Uske traperice, obični bijeli ili crni topić te sako ili kraća jaknica preko toga. Štikle nikada nisu loša ideja, no na ovu kombinaciju prolaze i neke šminka tenisice, jer će kombinacija ionako istaknuti sve atribute, ali bez ostavljanja krivog dojma."

"Ako se nalazimo preko tjedna, ne bih volio prošetati gradom s curom, koja kao da je spremna za subotnji provod. Bilo bi mi jako neugodno pa uvijek mi je draže neko ležernije izdanje, koje pokazuje kakva je doista."

"Obična, uska, i nešto duža haljina istaknut će sve što treba, no neće izgledati vulgarno, tako da biram tu kombinaciju."

"Dokle god ne dođe u prekratkoj minici, mrežastim čarapa i štiklama, sve je prihvatljivo."

"Ne znam zašto žene imaju potrebu na prvi spoj dolaziti s dubokim dekolteima. Kao prvo, prepusti nešto i mojoj mašti, kao drugo cijelo će vrijeme biti koncentrirana na njega, a treće, ni ja neću moći ostati koncentriran na ono što mi priča pa ću ispasti bezosjećajni gad."

"Bitno je samo da vidim da se potrudila srediti za mene. A sad, hoće li to biti haljina, suknja, traperice ili nešto četvrto, uopće mi nije bitno, ako se u tome osjeća ugodno i sexy."

"Sve je dobro dok ne dođe u trenirci."

"Haljine su ono što najviše volim vidjeti na ženama. Što uža, to bolja..."

"Nikome ne možeš reći što želiš da obuće na prvi spoj. No, ono preko čega ne bih mogao prijeći su UGG-sice ili balerinke. Osim u slučaju da potpuno izgubim glavu za njom već tada, onda bih to zanemario, haha."

"Traperice su najsexy komad na ženi, samo dok nisu one široke, kao da su posuđene iz muškog ormara ili od mame."

"Haljina ili suknja na ženi, odraz su ženstvenosti i elegancije pa s tim niti jedna ne može pogriješiti. Zapravo može, ako nosi neke od onih 'dječačkih' i 'ružnih' cipela, koje su sada popularne. To mi je katastrofa."

"Volim vidjeti štikle na ženi pa tako i na prvom spoju, pod uvjetom da zna hodati u njima."

"Možda će zvučati kao da lažem, jer mislite da je muškarcima bitan samo izgled, no doista mi nije toliko bitno što žena ima na sebi, dokle god vidim da vodi računa o sebi. Njegovana koža, čista kosa, uredni nokti, fini miris, puno su bitniji od komada koje nosi na sebi."

"Jednom sam izašao s curom, koju sam odlučio izvesti u šetnju u prirodu,kako bi mogli u miru se upoznati. Iako je to znala, došla je sređena kao da ide na špicu, što me užasno naživciralo. Nismo se više čuli nakon toga, jer ne bih mogao biti sa ženom koja baš nikad nije opuštena pred muškarcem."