Modno usklađene prijateljice preplavile su zagrebačku špicu

Foto: Luka Šangulin/Index

I DOK je prije bilo sramota s frendicom prošetati gradom u sličnom outfitu, posljednjih godina to je postalo jako popularno. 

A Zagrepčanke su i ovog ljeta potvrdile da je to i jedan od najsigurnijih načina privlačenja pogleda u centru grada. 

Da se ne morate odjenuti identično kao svoja frendica kako biste bile modno usklađene dokazale su djevojke koje su gradom prošetale u prozračnim komadima midi dužine i s tankim naramenicama, jedna u kombinezonu apstraktnog uzorka, a druga u prugastoj haljini, dok su obje torbe prebacile preko tijela i na nogama nosile ravne sandale.

Jednak dogovor imale su i djevojke koje su špicom prošetale u mini haljini i kombinezonu, koje su također uskladile torbice te su obje nosile sandale s povišenom petom.

Dame koje su špicom prošetale u kratkim haljinama potvrdile su da je dovoljno odabrati komad jednake dužine kako biste izgledale usklađeno s prijateljicom.

A iako su temperature u Zagrebu trenutno visoke, ove dvije dame držale su se dogovora da obje odjenu dugačke crne hlače i čipkaste topiće, dok se jedna odlučila za ravne minimalističke sandale, a druga za model s visokom i takom potpeticom.

Nadamo se da će ove stajliš frendice sa špice i vas inspirirati da se pri sljedećem zajedničkom izlasku modno uskladite sa svojom prijateljicom ili čak i više njih.