Monica Bellucci je odabrala savršenu haljinu za susret s bivšim suprugom

Foto: EPA-EFE

GLAVNA zvijezda četvrte večeri Filmskog festivala u Veneciji bila je 54-godišnja Monica Bellucci koja svojom pojavom uvijek baca sve prisutne u drugi plan.

U prekrasnoj poluprozirnoj crvenoj haljini s volanima i izvezenim ružama, laskavog sirena kroja, koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana, 54-godišnja glumica nikoga nije ostavila ravnodušnim, a nije mogla odabrati ni bolji komad za susret s bivšim suprugom Vincentom Casselom.  

Par koji se 2013. godine razveo nakon 14 godina braka u kojem su dobili dvije kćeri i tijekom kojeg su zajedno snimili mnoge filmove, na crvenom tepihu ujedinilo je ponovno prikazivanje filma "Irréversible" iz 2002. godine u kojem oboje glume. Bivši supružnici zajedno su pozirali fotografima, no nisu stali jedno pored drugog ni pretjerano komunicirali. 

Vincent je u Veneciju stigao u pratnji svoje nove supruge 22-godišnje Tine Kunakey s kojom je nedavno dobio kćer i s kojom je dan prije prošetao crvenim tepihom.

Za razliku od svojeg bivšeg supruga, Monica nije sa sobom u Veneciju povela svog 36-godišnjeg dečka Nicolasa Lefebvrea s kojim je u vezi od 2017. godine, no zbilja ih se rijetko može vidjeti zajedno u javnosti.