Najbolji trudnički outfiti Meghan Markle koje ćemo pamtiti još dugo

Foto: EPA-EFE, Getty Images

OD kada je svijet saznao za romansu između Meghan Markle i princa Harryja, mnogi obožavatelji vjerno prate svaki njihov korak, pokret, ali i modne kombinacije u kojima se ona pojavljuje u javnosti. Svakodnevno modno skeniranje još je upečatljivije od kada je vojvotkinja od Sussexa obznanila trudnoću.

Osim istinskih zaljubljenica u modu, Meghan je tada dobila još jedan cijeli niz obožavateljica - trudnice koje muku muče s pronalaskom trendi "krpica". 

Svima je jasno da drugo stanje zahtijeva i potpuno drugačiji stil odijevanja, a Meghan Markle je odlično odradila taj zadatak. Štoviše, neki od njenih trudničkih stajlinga ostat će vječno zapamćeni i mnogima će poslužiti kao inspiracija. Da, vjerojatno samo kao inspiracija jer od iznosa koji je vojvotkinja uložila u svoju trudničku odjeću moglo bi vam se zavrtjeti.

Evo koje su to njene modne kombinacije izazvale najviše pažnje:

Početkom godine, prilikom posjeta Nacionalnom kazalištu u Londonu, ova prelijepa trudnica odlučila se za jednobojnu kombinaciju i to u nijansi koju mnogi smatraju dosadnom, a ovog će proljeća biti pravi hit. Ipak, kada biste poželjeli potpuno kopirati njezin look, trebali biste izdvojiti otprilike 5000 funti, odnosno oko 45 i pol tisuća kuna. Naime, većinu komada koje je ovom prilikom nosila potpisuje dizajner Brandon Maxwell.

Još jedan, prigodan, jednobojan outfit odabrala je za odavanje počasti žrtvama terorističkog napada u Christchurchu. Elegantno, primjereno i decentno. Baš kako i priliči situaciji. No mnogima nije promaknuo ni poseban nakit kojim je zaokružila cijelu priču.

Dugačka plava haljina u kojoj se Meghan pojavila u Maroku jedan je od njenih najupečatljivijih modnih komada. Osim toga, savršen je odabir za treće tromjesečje kada je sve što želite - udobnost i lepršavi materijali.

Stajling kojim je od glave do pete zaslužila čistu modnu peticu uključuje i upečatljivu, a opet decentnu haljinu zanimljivog printa koju potpisuje Victora Beckham.

Zahvaljujući zanimljivom odabiru boja ova se kombinacija pokazala jednostavno nezaboravnom. S obzirom na to da smo sve članove kraljevske obitelji naviknuli gledati u prigušenim, decentnim bojama, ovo pojavljivanje Meghan Markle bilo je pravo modno osvježenje.

Ova njena trudnička kombinacija izazvala je možda i najviše pažnje kod obožavatelja. Naime, prilikom posjeta skloništu za životinje The Mayhew, vojvotkinja je složila chic stajling i to s haljinom koja košta oko 200 kuna, a moguće ju je kupiti na trudničkom odjelu H&M-a.

Trudna vojvotkinja je sa suprugom Harryjem posjetila i kanadsku ambasadu u Londonu povodom proslave Dana Commonwealtha te je za tu prigodu obukla prekrasan zeleni kaput s crnim šljokičastim aplikacijama u obliku cvijeća modne kuće Erdem. Ispod njega nosila je i haljinu iste boje, a zelenilo je razbila svojim omiljenim crnim salonkama s otvorenom petom brenda Aquazzura i crnom Givenchy clutch torbicom.

Prilikom posjeta Maroku Meghan je zablistala u haljini dostojnoj Oscara. Ovaj elegantan i neobičan kroj potpisuje modna kuća Dior.

Fantastičan, zabavan i ležeran stajling koji uključuje crnu haljinu sa zanimljivim uzorkom i visoke čizme jedan je od onih za koje nitko ne bi imao ništa protiv kada bi ga vojvotkinja odlučila ponoviti.

Posjet kraljevske obitelji Maroku obilježila je i haljina koja treba svakoj ženi. Kroj haljine vrlo je jednostavan, a riječ je o lepršavoj haljini bez naramenica midi dužine s naborima zbog kojih je Meghanin trbuh postao "nevidljiv". Najbolje od svega je to što ovakve modele možete nositi i nakon trudnoće.

Potpuna suprotnost prethodnom casual izdanju bilo je Meghanino pojavljivanje u dugačkoj šljokičastoj haljini zbog koje su je pojedinci prozvali "boginjom glamura". Složit ćete se, riječ je o nevjerojatnoj kreaciji.

Embed from Getty Images

Tek nakon pojavljivanja u ovoj jednostavnoj crnoj haljini na jedno rame ljudi su počeli primjećivati trudnički trbuščić Meghan Markle. Iako je riječ o dosad viđenom, vojvotkinja je ovu kombinaciju toliko dobro nosila da je svijet kolektivno uzdisao zbog njene pojave. Očaravajuće!

Još jedna jednobojna kombinacija zaslužuje mjesto na ovom popisu. Meghan je tom prilikom iskombinirala usku bijelu haljinu s dolčevitom modne kuće Calvin Klein s bijelim kaputom britanske dizajnerice Amande Wakeley te nas je ovom kombinacijom podsjetila na stajling koji je nosila kada je objavila trudnoću tijekom prvog dana njene i Harryjeve turneje u Australiji.