Napokon! Student izumio viseću mrežu za tajne drijemeže ispod radnog stola

Foto: Facebook

BILO je i vrijeme.


Koliko jako želiš upravo sada odrijemati na poslu? Znamo, upravo tako se osjećamo i mi.

No, takvi spavanci sada će biti i mogući, i to sve zahvaljujući 19-godišnjem grafičkom dizajneru iz Toronta, Aqilu Raharjou, koji je izumio viseću mrežu, pomoću koje ćeš moći odrijemati ispod stola usred radnog vremena.

Njezino ime je Schnap te je ona posebno dizajnirana, kako bi odgovarala radnim stolovima, iako ne tvrdimo kako te šef neće primijetiti, no svakako će biti istovremeno i impresioniran.



"Na ideju sam došao kada mi je kolega rekao da je potpuno iscrpljen te kako nije spavao dva dana. No, prava inspiracija stigla je iz jedne Facebook grupe, koja je kreirana kako bi se u njoj dijelile smiješne slike spavanja studenata na mom sveučilištu", otkrio je mladi izumitelj.

Koristeći sustav hvataljki i površinskih zaštitnika, mreža se potpuno sigurno može zakačiti ispod stola, stvarajući mjesto za spavanje, daleko od znatiželjnih očiju kolega.

Naravno, tu su i uža za proširivanje same mreže, u slučaju da želiš odspavati nakon obiteljskog ručka kod svojih roditelja. Torbica za mrežu također se može složiti kao jastuk pa se čini kako je mladi student mislio na baš sve.

"Schnap" je inače stvoren od engleskih riječi za školu i spavanje, school i nap, a trenutno je u istraživačkoj fazi, no Aqil je potvrdio kako je trenutno u potrazi za investitorima te kako se nada skoroj masovnoj proizvodnji.

I mi, i mi!