Neće vam trebati dugo da shvatite koju slavnu kolegicu kopira Rita Ora

Foto: REX

RITA Ora ponovno se vratila na glazbenu scenu.

Mlada i zgodna Kosovarka, Rita Ora, uzela je podužu stanku od glazbe, no nedavno se vratila novim singlom "Your Song" koji žari i pali glazbenim ljestvicama.



Tom prilikom 26-godišnja pjevačica pohvalila se i novim imidžom, koji podrazumijeva kovrčavu kosu kakvu nosi i njezina kolegica Jennifer Lopez za potrebe snimanja serije "Shades of Blue".



Tako su Ritu nedavno zamijenili za 47-godišnju latino divu, a sličnost je doista nevjerojatna pa se mlađahna pjevačica brzo našla na udaru kritika kako kopira kolegicu.



Točnije, na prvu nismo ni bili sigurni radi li se o Riti ili Jennifer, jer je Rita iskopirala i naočale koje Jennifer nosi na setu - popularne avijatičarke, samo što se ona odlučila za one sa šarenijim staklima.



Rita se posljednjih dana nalazi u New Yorku. Iako moramo priznati da joj odlično stoji ova frizura, činjenica je da još uvijek nije pronašla kvalitetnog stilista. Iako je i J.Lo znala itekako pogriješiti, Rita nikako da pogodi kombinaciju za koju se može reći da je fantastična ili čak samo dobra.