Neven Ciganović uz opaki stajling obuo sandale i čarape

Foto: Press

TREĆA večer modnog spektakla Fashion.hr ponovno je okupila brojne domaće ljubitelje mode, a među njima se najviše istaknuo Neven Ciganović.

Osim samom svojom pojavom, poglede je plijenio i neobičnim stajlingom u kojem je spojio nespojivo, a najzanimljiviji dio bila je njegova obuća.

Cigi je složio opaki crni stajling s majicom od tri i pol tisuće kuna brenda Fear of God koju je upotpunio remenjem za tijelo i preko svega odjenuo jaknu koju je za poziranje spustio s ramena. Da budno prati trendove potvrdio je odabirom cargo hlača koje su se ove godine vratile u modu u velikom stilu, a sve je zaokružio sandalama i - bijelim čarapama.

Kombinacija koju na našim prostorima mnogi povezuju s češkim turistima posljednjih nekoliko sezona postala je popularna među svjetskim fashionisticama, no još uvijek se oko nje lome koplja. Cigi se hrabro među prvima na našim prostorima odvažio na ovaj modni korak, a bez obzira na to što mislite o njegovoj kombinaciji, jedno je siguro - osigurala mu je baš sve poglede.