Nick Jonas i Priyanka Chopra iskopirali su zaručnički portret Harryja i Meghan

Foto: Splash, EPA-EFE

PRIYANKA Chopra bila je prijateljica s Meghan Markle puno prije nego je ona postala članica britanske kraljevske obitelji.

Stoga sumnjamo da će se vojvotkinja od Sussexa naljutiti na indijsku glumicu zato što su ona i pjevač Nick Jonas odlučili iskopirati njen zaručnički portret s princom Harryjem. Dapače, vjerojatno joj je Meghan preporučila fotografa jer Alex Lubomirski potpisuje oba zaručnička portreta.

Nick i Priyanka fotkanje su odradili nakon slavljeničke revije Ralpha Laurena povodom 50. godišnjice brenda u sklopu Tjedna mode u New Yorku. Oboje na fotografiji nose komade s potpisom spomenute modne kuće, Priyanka nosi dugačku crnu haljinu optočenu kristalićima, a Nick bijelo odijelo s crnim hlačama. Pjevač na fotografiji sjedi na fotelji, a glumica na podu, naslonjena na njegovo krilo. Istu pozu, samo na stepeništu, zauzeli su i Meghan i Harry na jednom od svojih službenih zaručničkih portreta. Ne sjećate se? Osvježite pamćenje:

A osim što su obavili fotkanje, Nick i Priyanka pobrinuli su se i da svi prisutni na reviji vide koliko su zaljubljeni te cijelu večer nisu skidali ruke jedno s drugog.

Podsjetimo, glasine o tome da su Chopra i Jonas par krenule su krajem svibnja, no oni su svoju vezu mjesecima skrivali od očiju javnosti. Krajem srpnja počelo se šuškati i da su se zaručili, a to su službeno potvrdili tek nakon svečane proslave zaruka u Mumbaiju prije nešto manje od mjesec dana.