Novi preokret? The Weeknd viđen na večeri sa slavnom pjevačicom

Foto: Splash News, Instagram

TEK kad smo pomislili da se ponovno viđa s Bellom Hadid...
 
Pjevač The Weeknd u posljednje je vrijeme u centru pozornosti samo zbog svog privatnog života. Nakon prekida 10-mjesečne veze s kolegicom Selenom Gomez, danima se nagađalo zašto su prekinuli, a onda se ona vratila bivšem dečku Justinu Bieberu.
 
 
Ubrzo nakon toga pjevač je viđen kako izlazi iz stana Yolande Hadid, mame svoje bivše cure Belle, manekenke koju je navodno ostavio zbog Selene nakon dvije godine veze, iako su oboje tvrdili da su razlog bili prenatrpani rasporedi.
 
 
Odmah se počelo šuškati o pomirenju golupčića, a navodno je pjevač otkrio bliskim prijateljima kako ju još uvijek voli te kako je jedino s njom osjetio pravu povezanost.
 
 
No ovih dana pjevač je viđen na večeri s pjevačicom Katy Perry u zapadnom Hollywoodu, u jednom talijanskom restoranu pa nije dugo trebalo da počnu glasine o novom paru na glazbenoj sceni.
 
 
Zanimljivo, i Katy nema previše sreće u ljubavi, a posljednju romansu s glumcem Orlandom Bloomom prekinula je nakon svega nekoliko mjeseci.
 
 
Iza nje je i propali brak s komičarom Russellom Brandom koji je deklarirani ovisnik o seksu pa ne moramo napominjati kako ju je varao gdje god je stigao. Tko zna, možda su kolege pronašli utjehu jedno u drugome ili ćemo uskoro čuti plod njihove poslovne suradnje.
 
Vrijeme će pokazati!
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz The Weeknda, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: The Weeknd.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.