Od baleta do tajnih zadataka: Billy Elliot mogao bi postati novi James Bond?

Foto: Splash News, Screenshot Youtube

DJEČAK je postao muškarac.

Vjerujemo kako se još uvijek sjećaš Billy Elliota, iz istoimenog filmskog hita iz 2000. godine, 11-godišnjeg dječaka, koji umjesto boksačkih rukavica, odabire baletne papučice.

Njega je utjelovio glumac Jamie Bell, koji danas ima 30 godina, a počelo se šuškati kako je i on u utrci za ulogu Jamesa Bonda, kojeg je posljednje igrao Daniel Craig.



Kako prenosi The Sun, Jamie je već bio na sastanku sa "šeficom James Bond franšize", producenticom Barbarom Broccoli, kojoj je to posao već punih 20 godina, i s kojom je surađivao i na svom filmu "Stars Don't Lie", gdje su ju impresionirale njegove glumačke sposobnosti.

Iako je nakon uloge mlađahnog baletana, Jamie glumio u još nekoliko filmova, uloga Tajnog agenta 007 svakako bi pokrenula njegovu karijeru u potpuno novom smjeru.



No, prije nego otvori šampanjac, Jamie će se morati pokazati kao bolji izbor od svih ostalih holivudskih frajera, za koje se šuška kako su opcije, a među njima su Tom Hiddleston, Idris Elba, Aidan Turner,  Tom Hardy, Damian Lewis, Henry Cavill i Michael Fassbender. Jedno se vrijeme čak šuškalo kako bi agent 007 mogla biti i žena.



Što se tiče Belleovog privatnog života, on je oženio glumicu Evan Rachel Wood na maloj ceremoniji 2012. godine, a par je dobio sina u ljeto 2013. godine. No, već 2014. godine par se rastao, a Jamie je kasne 2015. godine počeo hodati s glumicom Kate Marom, sestrom poznatije glumice Rooney Mare.