Oh la la, oui! Sada možeš provesti noć u Eiffelovom tornju

Foto: We Heart It

TURISTI će Pariz odsad moći doživjeti na potpuno drugačiji način.

Sanjaš o odlasku u jedan od najromantičnijih gradova na svijetu, šetnju uz rijeku Seineu te gledanje Eiffelovog tornja, kako svjetli u mraku? Nisi jedina.

No, što ako ti kažemo da ćeš uskoro moći prenoćiti u samom Eiffelovom tornju, s pogledom na cijeli Pariz?

Naime, stranica za iznajmljivanje smještaja HomeAway, udružila je snage s jednim francuskim dizajnerom interijera, kako bi izgradili životni prostor unutar prve razine Eiffelovog tornja.

Svi zainteresirani moći će ispuniti online prijavu te ukratko obrazložiti što bi radili, kada bi prenoćili u jednoj od najpoznatijih građevina na svijetu.

Da, nažalost, ne radi se o ponudi koja će trajati cijelo vrijeme, već samo nekoliko noći, tijekom Europskog prvenstva u nogometu, koje se održava upravo u Francuskoj.

Na kraju će se birati 4 sretna dobitnika, koji će uživati u plaćenom putovanju te velikom apartmanu sa spavaćim sobama, kupaonicom, kuhinjom te velikim loungeom, s jednim od najljepših pogleda ikad.

Svaki dobitnik sa sobom će moći povesti petero ljudi, kako bi iskusili avanturu, koja se događa samo jednom u životu.

Noćenja su predviđena za 23. i 28. lipnja te 4. i 8. srpnja, a nagrada uključuje još tri dodatna noćenja u Parizu, na račun HomeAway-a, prijevoz te ulaznice za nogometne utakmice.

Pobjednici će biti objavljeni 10. lipnja.