Omiljena make-up tehnika slavnih dama oduševit će lijenčine

Foto: Instagram

JOŠ je prošle godine težak make-up počeo padati u zaborav, a s njim, naravno, i jedna od najpopularnijih beauty tehnika - konturiranje. 

Na mjesto konturiranja došao je novi način šminkanja; tzv. "nontouring". Ovaj izraz osmislila je poznata vizažistica Renee Sanganoo, a riječ je vrlo prirodnom make-upu u kojem lice oblikuje highlighter umjesto teških kontura bronzerom. 

Poanta "nontouringa" je da se našminkate tako da izgledate svježe i odmorno, ali da zapravo nitko ne vidi da ste našminkani. 

Ova make-up tehnika odlična je za sve one koji na dnevnu make-up rutinu ne žele potrošiti više od deset minuta, a obožavaju je i mnoge poznate dame kojima je upravo "nontouring" svakodnevni beauty odabir. 

 

 

Kako biste postigli ovakav izgled sve što trebate napraviti je nanijeti bazu za make-up koja će smanjiti vidljivost pora i crvenila, zatim ukloniti nedostatke korektorom koji nema mat završetak i na kraju na najizraženije točke lica poput jagodica, čela i sredine nosa nanijeti fino mljeveni highlighter koji nema velike i grube čestice šljokica već onaj koji će se stopiti s bojom vaše kože i dati vam prirodan sjaj.