Optička varka Nives Celzijus: Kupaći kostim u kojem izgleda golo

Foto: Instagram

JEDNO je sigurno - Nives Celzijus zna kako privući pažnju. Nedavno je pozirala u zlatnom kupaćem kostimu i svima jasno poručila da voli skandale, a samo dan kasnije zapalila je Instagram pohvalivši se još jednim minijaturnim bikinijem.

Prema svemu sudeći, ovo ljeto je odlučila odbaciti višak odjeće i provesti ga u zavodljivim modelima kupaćih kostima kakve nose samo rijetki pa je nabavila i primjerak koji neodoljivo podsjeća na donje rublje. U njenoj kolekciji svoje je mjesto pronašao i seksi jednodijelni kupaći kostim u bijeloj boji koji sjajno ističe preplanulu put i bujne obline, a kakav nosi i Priyanka Chopra.

Iako je većina trendseterica već pokazala sve svoje outfite za plažu, čini se da je Nives tek krenula s tim.

Ovog puta uspjela je raspametiti obožavatelje badićem koji je prava optička varka.

Ako na plaži sretnete Nives u ovom badiću, zahvaljujući nude nijansi vrlo lako biste mogli pomisliti kako ste zalutali među nudiste. Dodatnu dozu izazovnosti daju mu i visoko rezane gaćice koje naglašavaju obline, ali i tanke trakice koje prelaze preko strateških mjesta.

Naravno, komplimenata nije nedostajalo, a najnovija pjesma Nives Celzijus mnoge romantike je potaknula da je usporede s oružjem.

"Ti si bomba", poručio joj je jedan.

"Ti nisi kalašnjikov, ti si sve oružje svijeta", odlučio se svojim komentarom istaknuti drugi.

"Djeluješ na mene radioaktivno", zaključio je treći.