Otkazana druga sezona Netflixove serije od koje se puno očekivalo

Foto: Instagram, Promo

ČINI se kako "Šefica" nije dovoljno impresionirala gledatelje.
 
Knjigu "Girlboss", ako još niste, uskoro ćete moći nabaviti i preko lipanjskog izdanja našeg BeautyBox-a, u kojem će se nalaziti još nekoliko savršenih ljetnih proizvoda, od kojih je jedan full-size zlatna krema za očuvanje preplanulosti hrvatskog brenda Biovitalis.
 
 
I moramo priznati, priča o osnivačici brenda Nasty Gal, Sophiji Amoruso, bit će savršeno ljetno štivo za zaposlene žene i one koje to tek planiraju postati, bilo da misle raditi za nekog drugog ili za sebe.
 
 
Sophia je tako na poseban način odlučila posvetiti knjigu svim #ŠEFICAMA, autsajdericama, poput nje same, koje traže jedinstven put do uspjeha, čak i kada je taj put prepun prepreka i neprijateljski nastrojenih ljudi.
 
 
Netflix je u travnju izbacio i prvu sezonu serije "Girlboss", koja očito nije toliko impresionirala žene kao knjiga, jer kako javlja The Verge, druga sezona je otkazana. To je potvrdila i sama Sophia na svom Instagramu.
 
 
"Velik i skup show, koji ima publiku je odličan. Velik i skup show, koji nema dovoljno publike je težak posao, čak i za nas", komentirali su iz Netflixa, a nisu zanemarili ni činjenicu kako je glavni lik poprilično iritantan,  jer se radi o buntovnici, koja ne želi odrasti te smatra kako su joj svi oko nje neprijatelji. Uz to, Sophia je i vrlo cinična i egocentrična na malim ekranima pa ne čudi što nije naišla na veliku ljubav publike.
 
 
"Dok sam ponosna na odrađeni posao, veselim se kontroliranju svoje priče odavde. Bio je to dobar show, privilegirana sam što sam mogla raditi s genijalnim ljudima, ali živjeti život karikature bio je težak, čak i ova dva mjeseca", komentirala je #ŠEFICA Sophia novosti u svom stilu.
 
 
No, knjigu svakako preporučujemo, jer je potpuno drugačija od serije i vrlo inspirativna, posebno ako vam često dođe da dignete ruke od svega. No, nemojte!