Ove godine crveni tepih preplavio je jedan jeftini modni dodatak

Foto: Getty, Instagram

U TIJEKU je sezona dodjele nagrada i slavne dame nas iz tjedan u tjedan zadivljuju svojim glamuroznim outfitima.
 
I dok se inače možemo samo diviti zvjezdanim izdanjima za svečane događaje i maštati o njima, ove godine brojne slavne dame "zakačile" su se na isti, jeftini trend koji je preplavio crveni tepih. Riječ je o modnom dodatku za kosu, koji smo vidjeli i sinoć na dodjeli SAG nagrada, a nosila ga je glumica Millie Bobby Brown.
 
 
13-godišnja zvijezda svezala je dvije punđice oko kojih je omotala obične crne vrpce, a upravo je to trenutno najpoželjniji celebrity modni dodatak. Obična crna vrpca pokazala se kao savršen način za trenutno podizanje looka te je ove godine na crvenom tepihu zasjenila sve druge puno skuplje i raskošnije modne dodatke za kosu. 
 
 
Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Critics' Choice glumica Margot Robbie crnom baršunastom vrpcom ukrasila je svoju neurednu punđu i izgledala jako chic.
 
 
I glumica Christina Hendricks na dodjeli Zlatnih globusa je svoju glamuroznu frizuru ukrasila običnom vrpcom.
 
 
Na istoj dodjeli vrpcu je nosila i glumica Kate Hudson koja će poslužiti kao odlična inspiracija djevojkama s kratkom kosom. 
 
Crne vrpce su najpopularnije jer su jednostavne i elegantne te se najbolje uklapaju u svečane outfite, a slavne dame njima uklapaju ih u raznorazne frizure koje ćete lako iskopirati. U nastavku vam donosimo još celebrity inspiracija za frizure s vrpcama: