Ovu kombinaciju sestara Hadid baš nikada nećemo iskopirati

Foto: Splash News 

NO one ju uporno pokušavaju nametnuti kao poželjnu.
 
Naravno, radi se o 22-godišnjoj Gigi i godinu dana mlađoj Belli Hadid koje su danas jedna od najtraženijih lica u modnom svijetu, a njihov stil prate brojne djevojčice i žene diljem svijeta.
 
 
Sviđao vam se on ili ne, činjenica jest kako cure imaju svoj modni izričaj, a neke kombinacije mogu izgledati dobro samo na njima. Tako bismo neke kombinacije rado iskopirale, no neke definitivno ne.
 
 
Među njima je jedna koju cure često nose, a radi se o golom trbuhu tijekom zimskih mjeseci, a u jednoj takvoj plavokosa Gigi jučer je prošetala New Yorkom.
 
 
Od kombinacije bordo sportskog topića i tajici koje je iskombinirala na bijeli kratki topić, crnu pernatu jaknu i bijele tenisice nije nam bilo dobro jer su u prvom planu bili njezini trbušnjaci, ubojiti doduše, ali izloženi nižim temperaturama, što je odličan način da se naruši zdravlje.
 
 
Ovo definitivno nije prvi put da cure po niskim temperaturama nose ovakve kombinacije, no nadamo se kako će dobro razmisliti jesu li paparazzo fotografije koje će obići svijet u trenu doista vrijedne igranja sa zdravljem.