Pogledajte prsten kojim je Justin Bieber zaprosio Hailey Baldwin

Foto: Splash, Instagram

ŠOUBIZ vijest dana definitivno su zaruke Justina Biebera i Hailey Baldwin nakon samo mjesec dana veze.

Kako navodi TMZ, pjevač je zaprosio manekenku u restoranu na Bahamima gdje su trenutno na odmoru, a obožavatelji su već uspjeli fotkati njen zaručnički prsten. 

Zanimljivo je da je fotku objavila Instagram fan stranica Justina i Selene, no očito su se obožavatelji pomirili s činjenicom da među njima više neće biti ništa kada su vidjeli ogromni dijamant na prstenjaku Hailey Baldwin.

Detalji o prstenu još nisu poznati, no očito je da Justin nije štedio. A obožavatelji su uspjeli snimiti par i na sam dan njihovih zaruka, kako otkriva Harper's Bazaar, a na ovim snimkama izgledaju baš jako zaljubljeno i sretno.

 

 

 

U prilog glasinama ide i fotka koju je jučer na svojem Instagramu objavio Justinov otac.

"Reći da sam ponosan bilo bi premalo. Jako sam uzbuđen zbog novog poglavlja u tvom životu", napisao je Jeremy Bieber uz staru fotku svog sina i vrlo je moguće da je to "novo poglavlje" o kojem govori upravo brak.

A iako se zaruke Justina i Hailey čine preuranjenima, s obzirom na to da su u vezi tek mjesec dana, njihov ljubavna priča proteže se još od 2016. godine, kada su prvi put bili skupa, a ona je navodno zaslužna i za njegov posljednji prekid sa Selenom Gomez u ožujku ove godine.