Posljednju špicu u godini preplavile su čupave bundice

Foto: Luka Šangulin/Index

ZAGREPČANKE se od 2018. godine opraštaju sa stilom.

Na posljednjoj špici u godini još su jednom potvrdile svoju vječnu ljubav prema čupavim bundama koje dominiraju zagrebačkim ulicama posljednjih nekoliko zima. Naravno, iz godine u godinu se mijenjaju stilovi, uzorci i boje, no i dalje većinom viđamo klasične modele u neutralnim nijansama koji prkose trendovima.

Ove zime, kao i prošle, u posebnom su fokusu i takozvani Teddy bear kaputi koji izgledom podsjećaju na plišane medvjediće i koji su savršen spoj bunde i kaputa. I u ovom trendu vladaju neutralne boje poput bež, bijele i nježnih pastelnih tonova, jer ih je lakše kombinirati s ostatkom garderobe od, primjerice, neke jarke ili neonske nijanse.

Uzorak koji je ove godine pronašao svoje mjesto na bundama jest leopard koji se, zajedno s ostatkom džungle, pred kraj godine vratio u modu na velika vrata i najavljuje se kao veliki trend za 2019. godinu. No i dalje su u modi i ombre modeli koji su prošle zime bili veliki hit.

Što se tiče krojeva, pravila nema - nose se kratki i dugački, široki i strukirani modeli, a prolaze i čupavi prsluci.

Stajliš Zagrepčanke prošetale su sve trendi modele i sigurno će vam poslužiti kao sjajna modna inspiracija, a ako još uvijek nemate svoj čupavi primjerak, svakako vam savjetujemo da budete savjesne i uložite u bundu od umjetnog krzna.