Predstavljamo badiće koji su zaludjeli svijet

Foto: Instagram 

BADIĆI stižu iz daleke Australije.
 
Kada je u pitanju ljeto, čini se kako ga žene željno iščekuju, jer se već sada zna kakvi će modeli dominirati svjetskim plažama.
 
 
Dosad smo vam predstavili one baršunaste, ali i bralette bikinije, a danas vam predstavljamo one australskog branda B Ā M B A, koji su preplavili popularnu društvenu mrežu Instagram. 
 
 
Kako ističu dizajneri, njihovi modeli inspirirani su estetikom 80-ih godina, a krojevi često uključuju visoke izreze, koji naglašavaju ženske obline. No, jedan je neobični model posebno popularan, a posebniji je od ostalih zbog zanimljivog gornjeg dijela, koji se razlikuje od svih dosad viđenih.
 
 
Radi se o košaricama bez jastučića, sa žicom u obliku naopako okrenutog slova V, a i donji dio prati liniju spomenutog slova.
 
 
 
Sretnice diljem svijeta, koje su siječanj odlučile provesti na nekom od egzotičnih otoka svijeta, već se naveliko naslikavaju u spomenutom modelu, koji možete nabaviti u web shopu branda, po cijeni od 79 australskih dolara, odnosno 420 kuna, u crnoj, plavoj, latte, military zelenoj i bijeloj boji.
 
 
Tamo možete pogledati i ostale modele koje nudi spomenuti brand, a cijene se kreću od 50 do 115 australskih dolara.