Proljetni trendovi iz Massa

Foto: Mass

JOŠ jedno proljeće kuca na vrata, a s njim i novi proljetni trendovi.

Dašak proljeća tako je već stigao i na police Massa, u obliku nove kolekcije, koja će vas oboriti s nogu, i koja prati posljednje svjetske trendove. Ovog proljeća apsolutni hit u stajlingu čini ulični stil s dozom ekstravagancije.
 
Tako su tu slavne engleske oksfordice, koje ovog proljeća doživljavaju preporod, i koje će naglasiti cjelokupni izgled detaljima poput kombinacije sjajnih metalik dodataka, reljefnih uzoraka i posebnih materijala, ali i tenisice, od kojih se posljednjih dana ne odvajaju ni brojne slavne dame, koje ih nose i na elegantne odjevne kombinacije. 
 
 
 
Tenisice su ovog proljeća potpuno chic, a nose se u raznim dnevnim varijantama, sa zanimljivim detaljima, poput neodoljivih šljokica, lakiranog ili životinjskog uzorka te metalnih dijelova. Tenisice sezone obilježit će i glatki ili rebrasti debeli potplat u bijeloj ili smeđoj boji, a iznimno upečatljiv je onaj potplat koji sadrži nekoliko različitih uzoraka.
 
 
 
 
 
I potpetice se ovog proljeća nose na nešto drugačiji način, jer pete nikada nisu bile neobičnije i otkačenije. No, visina i debljina potpetice nisu strogo određene, zato ćete podjednako u trendu biti odaberete li trendi debelu kvadratnu petu ili privlačnu tanku. Bitno je samo da su boje i uzorci veseli i odvažni, kako biste se istaknuli iz mase te na najljepši mogući način istaknuli svoje lijepe noge. 
 
 
To ćete posebno napraviti sandalicama sa šljokicama, onima u zlatnim nijansama ili s remenčićima koje elegantno obavijaju gležanj. Tako ste u trenu spremne za izlazak s prijateljicama i plesni podij ili romantični spoj. Što se tiče sandala, njima će još moderniji i seksipilniji izgled ovog proljeća dati i kamenčići i šljokice, ali i resice i metalne znakove, a u Massu možete pronaći upravo takve modele.
 
 
 
 
 
No, ne smijemo zaboraviti niti na špagerice, koje se vraćaju na velika vrata, kao kultna proljetno-ljetna obuća, a ove su sezone pune sjajnih i blještavih detalja, koji će vašoj kombinaciji podariti glamurozniji izgled u trenu, a opet hodate u jednoj od najugodnijih cipela ikada napravljenih. Može li bolje?
 
Posljednje, ali ne i manje bitne su natikače, za kojima luduju baš svi, a Mass vam nudi modele u hit bojama - srebrnoj, zlatnoj, popularnoj rose gold, ali i bijelom, rozim i pastelnim nijansama, s kojima ne možete pogriješiti. 
 
Raznovrstan i širok izbor svjetski poznatih brendova obuće iz nove kolekcije za proljeće 2017. može se već pronaći u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske, na Internet stranici MASS obuće www.mass-shoes.com i na Facebook stranici.
 
Sadržaj omogućio Mass!