Riješi se toksičnog frajera u 5 koraka

Foto: Numero

SVAKA od nas je barem jednom u životu imala posla s toksičnim frajerom. To je onaj grozni "bad boy" koji nas ne zove, koji nas ignorira i zbog kojeg nam je ljubavni život ispunjen stresom. Ako se napokon želiš riješiti takvog frajera, evo kako si olakšati proces.

1. Postavi jasne granice
 
Toksični frajeri žive za to da ti kompliciraju dan, a činjenica da ih spremno čekaš pored telefona ih dodatno uzbuđuje. Ako ga se želiš riješiti, postavi jasne granice i gledaj rezultat. Ako ih se počne pridržavati, možda i nije tako loš, a ako pobjegne... Još bolje.
 
2. Reci mu da je gotovo
 
Budimo realni, kad-tad će sve završiti, a ako je već tako, bolje je da ti napraviš prvi korak i izbjegneš slomljeno srce.
 
3. Blokiraj ga
 
Njegov Facebook, Instagram i Twitter su platforme koje će ti otežati da ga zaboraviš, pa bi bilo najpametnije da ga blokiraš na svima.
 
4. Okruži se pozitivnim ljudima
 
Kad si sama, mogu ti pasti na pamet razne stvari, primjerice da mu se ipak javiš i da posustaneš, a ako si s frendicama koje će ti to zabraniti, sve će biti lakše. Okruži se ljudima koji podržavaju tvoju odluku, jer će ti oni pomoći da je se i držiš.
 
5. Daj šansu normalnim frajerima
 
Znamo, ovi zločesti su puno uzbudljiviji, ali vjerovala ili ne, i normalni, dobri dečki mogu biti jako zabavni. Samo im trebaš dati šansu.