Ruska mladenka? Ecija Ivušić sinoć je spojila nespojivo

Foto: Promo, Instagram

UZ čarobno paljenje više od 60 tisuća lampica, plesanje uz ritmove poznatih hitova grupe Detour i uživanje brojnih posjetitelja u fantastičnoj gastronomskoj ponudi otvoren je Advent u Klovićevim dvorima.

Sinoć je publika na idilično uređenom platou Gradec doživjela čaroliju blagdana i rasplesanom atmosferom pokazala koliko im je ovaj gornjogradski advent jedno od omiljenih mjesta u prosincu, a druženju uz koncert nisu odoljeli ni brojni poznati.
 
 
Među njima je bila i domaća voditeljica Ecija Ivušić koja se posljednjih dana po svojim društvenim profilima na Facebooku i Instagramu itekako raspisala o raznim životnim situacijama u kojima se našla, a na njih ju je posjetio kraj još jedne godine, kada se najčešće prisjećamo prošlih događaja.
 
No unatoč tome, plavokosa voditeljica pronašla je vremena za izlazak i dobru zabavu i to u potpuno bijelom izdanju sastavljenom od svega i svačega: čipkaste suknje, džempera, bundice, ručne torbice i raskošne šubare, zbog čega nas je podsjetila na rusku mladenku.
 
 
Crne rukavice i čizmice razbile su bjelinu, a Ecija cijelo vrijeme s lica nije skidala veliki osmijeh.